Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sportivii Știința București au încredere în apa din rețea

Baschetbaliștii clubului Știința București au folosit o metodă inedită de a promova apa de la la ... robinet. La o conferință de presă organizată de club ei au informat jurnaliștii prezenți că la fiecare antrenament consuma apă de la robinet și nu apă îmbuteliată.

Apoi au îndemnat ziariștii prezenți să consume apă de robinet din carafele de pe mese.

Ei și-au exprimat încrederea în apa din rețea, încredere bazată pe existență a 56 de puncte de control stabilite de Direcția de Sănătate Publică și 181 de puncte de control computerizate ale Apa Nova București, în care zilnic se analizează peste 55 de parametri fizico-chimici.

Declarațiile au fost făcute într-o conferință de presă în care Clubului Sportiv Universitar Știința București a prezentat rețeta de succes pe care o propune pentru viitorul baschetului românesc.

Invitați speciali ai evenimentului au fost Claudia Georgescu, directorul Federației Sportului Școlar și Universitar (FSSU), Horia Păun – președintele Federației Române de Baschet (FRB), Victor Mihăilescu – directorul clubului sportiv universitar Știința București și Vasile Gîlcă, președintele secției de baschet.

Un alt moment interesant al conferinței a fost acela în care tânărul baschetbalist Dimitris Rasty a adresat câteva întrebări din postura de blogger. Horia Păun, președintele FRB, a recepționat mesajul și l-a încurajat pe fostul internațional român de tineret să se reapuce de baschet. Același lucru l-a făcut și Claudia Georgescu care i-a adus aminte tânărului blogger că vârsta pe care o are este un atu pentru marea performanță.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.