Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sports Festival: Ediţia din acest an va avea loc în 2022, anunță organizatorii

https://www.clujlife.com/
sports festival

Organizatorii Sports Festival au anunţat marţi că ediţia din acest an nu va avea loc, fiind reprogramată pentru 2022, din cauza incertitudinii în ceea ce priveşte marile evenimente şi festivaluri, scrie Agerpres.ro.

"Cel mai mare eveniment de sport din România nu se poate organiza în 2021 şi reprogramează pentru 2022 cele 2 meciuri demonstrative mult aşteptate, cu Simona Halep şi Adi Mutu. Anul 2021 a început cu mari speranţe, dar continuă să fie incert în ceea ce priveşte marile evenimente şi festivaluri. Reglementările recent transmise pentru industria de evenimente nu oferă suficientă claritate încât să permită organizarea festivalului", se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor.

"Ne-am dorit foarte mult să ne întâlnim anul acesta cu Simona Halep, Adrian Mutu, Totti şi toţi fanii sportului, dar situaţia este încă prea complicată pentru desfăşurarea evenimentelor de calibru mare. Pentru noi, este foarte important să oferim o experienţă unică de festival, în condiţii de deplină siguranţă şi fără să dezavantajăm o bună parte dintre persoanele care au deja bilete la cele două meciuri demonstrative. Practic, ar trebui să jucăm meciurile de 2-3 ori, sau să lăsăm afară mii de persoane care au bilete. Ne dorim să retrăim emoţia dată de vibraţia unui stadion plin. Aşa că, vom amâna revederea noastră pe 2022", a explicat directorul executiv Sports Festival, Mirel Alexa.

Tehnicianul Adrian Mutu a afirmat că întâlnirea fanilor cu foşti fotbalişti precum Totti, Pirlo sau Gattuso va avea loc anul viitor: "Aştept cu nerăbdare să mă întâlnesc cu fanii fotbalului din România, la un meci demonstrativ pe care cu siguranţă îl vom ţine minte peste ani. Din păcate, vremurile actuale ne-au determinat să intrăm într-un time-out nedefinit, dar vom reveni în 2022, pe Cluj Arena, cu tribunele pline, alături de invitaţii mei de marcă, colegii Totti, Pirlo, Gattuso, Frey şi mulţi alţii. Împreună cu Sports Festival şi invitatii mei căutăm date care să fie potrivite pentru toată lumea. Sperăm ca autorităţile se ne ajute pe viitor pentru a putea oferi cât mai multor oameni accesul la meciuri, competiţii sportive şi sport în general".

Biletele cumpărate de fani la cele două meciuri demonstrative rămân valabile pentru data reprogramării. Cele două meciuri show din cadrul festivalului, Simona Halep & Friends şi meciul de retragere al lui Adrian Mutu, vor avea loc la o dată ce va fi stabilită ulterior, după definitivarea calendarelor competiţionale din 2022, din circuitul profesionist de tenis şi fotbal, de care depind invitaţii noştri.

Sports Festival este cel mai mare eveniment dedicat sportului din România şi înseamnă meciuri demonstrative, iniţiere gratuită în peste 30 de sporturi, întâlniri cu mari campioni şi profesionişti din domeniul sportului, demonstraţii sportive şi competiţii pentru amatori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.