Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spotify va lansa un abonament mai scump: Va include acces la cărţi electronice şi sunet lossless

dancingastronaut.com
spotify

Spotify va lansa un abonament mai scump: Va include acces la cărţi electronice şi sunet lossless.

Spotify va introduce, spre finele anului, un nou tip de abonament, mai scump decât toate cele oferite până acum, care va include opţiunea lossless pentru cei nemulţumiţi de calitatea actuală a sunetului, conform News.ro.

Spotify va lansa, cândva în ultima parte a anului, un nou tip de abonament, conform Bloomberg. Acesta va costa 10 dolari pe lună şi va oferi sunet lossless şi un acces limitat la cărţi în format electronic.

Numit intern Supremium, viitorul abonament reprezintă răspunsul dat cu mare întârziere de Spotify rivalilor Apple Music şi Amazon Music.

Spotify are de mai bine de doi ani pregătită funcţionalitatea lossless, însă a aşteptat până acum pentru a găsi cea mai potrivită modalitate de a o introduce contra cost, în condiţiile în care ambii mari rivali au adăugat-o de mult timp fără să ceară bani în plus.

Rămâne de văzut ce nivel de calitate va oferi Spotify sub egida lossless. Apple Music, de exemplu, oferă două opţiuni: 48kHz şi 192kHz, ambele pe 24 bits.

Nici în ceea ce priveşte ebook-urile lucrurile nu sunt foarte clare în acest moment. Se pare că Supremium nu va fi de tip „all you can read”, ci va oferi acces la un număr limitat ca timp sau ca număr de cărţi.

Spotify a avut un an foarte bun până acum, din punctul de vedere al valorii acţiunilor, care au crescut de la 81,9 dolari la începutul anului, la aproape 159.9 dolari.

Pe de altă parte, este vizibil un val din ce în ce mai mare de nemulţumire a utilizatorilor, care se simt forţaţi să folosească serviciul după cum se schimbă interesul companiei, de la muzică la podcast-uri, de la podcast-uri la ebook-uri şi cu modificări de funcţionalitate deloc apreciate, precum fluxul video inspirat de la TikTok.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.