Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spotify va suspenda publicitatea politică pe platforma sa, în 2020

dancingastronaut.com
spotify

Spotify Technology SA a anunțat, vineri, că va întrerupe promovarea reclamelor politice pe platforma sa de streaming de muzică, de la începutul anului 2020, transmite Reuters.

Cel mai popular serviciu de streaming de muzică din lume, care are aproape 141 de milioane de utilizatori ce au accesat la platforma sa de anunțuri, a declarat că suspendarea promovării reclamelor politice se va aplica și la podcast-urile originale și exclusive ale Spotify.

Citește și: ALERTĂ METEO Ninsori și temperaturi scăzute: Vremea în București

Platformele online, inclusiv Google Inc și Google Alphabet Inc, nu mai pot avea pe platformele lor reclame politice care conțin afirmații false sau înșelătoare. Twitter a interzis reclamele de acest gen în octombrie și Google a anunțat, luna trecută, că nu va mai oferi agențiilor de publicitate posibilitatea de a aviza anunțuri electorale.

„În prezent, nu avem încă nivelul necesar de robustețe în procesele, sistemele și instrumentele noastre pentru a valida și revizui în mod responsabil acest conținut”, a declarat o purtătoare de cuvânt a Spotify, conform sursei citate.

Noua strategie va acoperi grupări politice precum candidați pentru funcții, funcționari aleși și numiți, partide politice, comitete de acțiune politică, precum și conținut care pledează pentru sau împotriva acestor entități.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.