Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sprijin american pentru Guvernul Grindeanu-Ponta

arhiva personala
Rebega Malloch

În timp ce în țară guvernul Grindeanu-Ponta luptă pentru a rezista moțiunii de cenzură a PSD, unul dintre inițiatorii partidului Pro România caută sprijin american pentru susținerea rămânerii la guvernare a actualului premier. Este vorba de europarlamentarul Laurențiu Rebega, care și-a construit o relație apropiată cu republicanii din Congresul SUA la invitația cărora a participat la campania electorală din SUA, fiind prezent în noaptea alegerilor în sediul de campanie al lui Trump din New York. Rebega a fost prezent la Washington ulterior, la Convenția anuală a republicanilor, când a fost introdus la vicepreședintele SUA Mike Pence.

La invitația congresmenului Robert Pittenger, Laurențiu Rebega va participa mâine, la Riga, în Letonia, la o conferință despre securitate, ocazie cu care va discuta cu mai mulți înalți oficiali americani despre situația de criză din România și despre rolul Guvernului Grindeanu-Ponta în păstrarea stabilității țării care îi interesează în cel mai înalt grad pe politicienii americani. Și mai important, de la Riga, Laurențiu Rebega se va deplasa la Londra pe 20 iunie pentru a avea o întâlnire privată cu emisarul lui Trump în Europa, Ted Malloch, viitorul ambasador al SUA la UE. Ted Malloch i-a arătat o atenție specială lui Rebega în cursul vizitelor sale la Bruxelles, afișându-se cu acesta ostentativ în timpul unei conferințe despre viitorul Europei, lucru care a atras atenția presei străine prezente la eveniment care a speculat că emisarul lui Trump își caută parteneri noi în Europa și care a observat că europarlamentarul român are o relație specială cu Ted Malloch.

Rebega își îndeplinește astfel rolul de emisar extern al Guvernului Grindeanu-Ponta, dar și de promotor al noului partid Pro România în afara țării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.