Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SRI luat la puricat: control masiv la direcțiile serviciului

Meritocratia
SRI

Președintele Comisiei de Control a SRI, Adrian Țuțuianu, a declarat, marți, că începând de săptămâna viitoare Comisia va merge în control la direcțiile județene de informații ale SRI și la instituțiile din subordinea serviciului. ”

”Comisia de Control a SRI va merge în control la instituțiile subordonate SRI și la direcțiile județene de informații ale SRI”, a explicat Țuțuianu.

”Există o tematică de control, care a fost elaborată de cei care au lucrat anterior în această comisie. Vom verifica date, documente, informații.Începem cu unitățile centrale ale SRI și vom merge și în câteva județe”, a precizat Țuțuianu.

”Dacă sesizăm anumite nereguli vom sesiza președintele României, pentru că el este cel care îl numește pe directorul SIE. Dacă este vorba despre fapte penale, este o obligația oricărui cetățean să sesizeze instituțiile abilitate”.

Președintele comisiei a ținut să precizeze că în această perioadă se fac o serie de modificări la regulamentul de ordine interioară al Comisiei și în legea de organizare a SRI.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.