Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SRI nu a plantat ofițeri acoperiți în justiție: Informare în Parlament

SRI

Comisia parlamentară de control al SRI a solicitat Serviciului Român de Informații date cu privire la eventualii ofițeri acoperiți din rândul judecătorilor și procurorilor, spune unul dintre membrii comisiei, Cezar Preda.

"Serviciul Român de Informații ne-a prezentat toate garanțiile și și-a asumat faptul că nu există ofițeri acoperiți în rândul corpului magistraților din România. Este necesară inițierea unui demers similar și de către celelalte comisii parlamentare, pentru celelalte servicii secrete care trebuie să-și asume și să garanteze că nu au ofițeri acoperiți în rândul magistraților.

În legătură cu afirmațiile unor voci din spațiul public care reclamă implicarea excesivă a Serviciului Român de Informații în fazele premergătoare începerii urmăririi penale, precizez că și acest aspect a fost analizat de Comisia de Control a SRI, rezultând că aportul Serviciului Român de Informații la efortul de combatere a corupției este unul care are acoperire legală iar atribuțiile serviciului în acest sens sunt bine determinate", spune Cezar Preda intr-un comunicat de presa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.