Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stadionul din Atlanta va fi dezinfectat cu ajutorul dronelor

Linkdin
Drona

Stadionul Mercedes-Benz din Atlanta, gazda echipelor Atlanta Falcons şi Atlanta United FC, va deveni primul stadion profesionist care va fi dezinfectat cu drone, notează Mediafax.

Două drone, furnizate de Lucid Drone Technologies, vor pulveriza dezinfectanţi non-toxici înainte şi după fiecare meci, pe zonele pentru spectatori şi pe alte zone exterioare ale stadionului.

Asta va face ca timpul alocat dezinfectării să scadă cu 95%, pentru că dronele au o capacitate de dezinfectare de 18.500 de metri pătraţi pe oră.

„Dronele noastre zboară cu o precizie de centimentri şi sunt dirijate de un controller foarte uşor de folosit. Am integrat senzori optici pentru evitarea obstacolelor. Asta ne asigură că dronele pot acţiona în cele mai dificile condiţii”, a spus Andrew Ashur, CEO-ul Lucid Drone Technologies.

Totuşi, dronele nu vor fi singurele mijloace de combatere a răspândirii coronavirusului pe stadion. Capacitatea a fost limitată, în aşa fel încât să se respecte distanţarea socială şi 600 de dispensere cu lichid dezinfectant au fost montate pe stadion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.