Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stagiu de practică la Parlamentul României

rfi.ro
parlament romania
Sesiunea parlamentară a început, iar perioada de înscrieri la stagiul de practică se apropie de final!, anunta prin intermediul paginii de Facebook, Presedintele Comisiei de învățământ, tineret și sport din Senatul Romaniei, Monica Anisie.
Vă mai puteți înscrie până pe 20 septembrie, trimitand un CV și un eseu, la adresa de e-mail - monica.anisie@senat.ro. 20 de persoane vor fi selectate în vederea efectuării stagiului de practică în cadrul Senatului României.
Activitatea propriu-zisă va începe în luna octombrie. Studenții selectați vor fi anunțați prin e-mail și programați pentru ultima etapă de selecție, interviul. Stagiul va fi organizat potrivit preocupărilor/ preferințelor studenților participanți și în conformitate cu activitățile specifice Comisiei de învățământ, tineret și sport, Comisiei pentru românii de pretutindeni, precum și cu cele ale grupurilor de prietenie.

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.