Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STAI ACASĂ, dar CONECTEAZĂ-TE la EDUCAȚIA ROMÂNEASCĂ!

cursuri online
Scoala de Limba Română Dacia din Atena vine în sprijinul tuturor copiilor din Grecia extinzând cursurile online care le desfășoară de la începutul lunii martie cu elevii înscriși, pentru toți copiii români care doresc să învețe limba română. Așadar, copiii care locuiesc pe insule, orașe, departe de Școala din Atena sunt invitați să participe la cursurile online de limba română, istorie și geografie.
Începând cu luna mai,
“Scoala de Limba Romana Dacia- Atena si Acharnes anunță începerea cursurilor online de limba română, istorie și geografie pentru copiii care locuiesc în Grecia și nu sunt înscriși la școala noastră.
Astfel, părinții care locuiesc în alte orașe sau pe insule și își doresc pentru copiii lor
să-și însușească corect noțiunile esențiale de limba română, îi pot înscrie la cursurile online, care se vor desfășura pe platforma ZOOM.
Se pot înscrie copii cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani.
Cursurile vor începe pe data de 1 mai și se vor termina la sfârșitul lunii Iulie. Fiecare participant va primi diplomă de absolvire a cursului, din partea Asociației Dacia.
Se vor oferi manuale digitale tuturor copiilor;
Pentru detalii și înscriere, ne puteți contacta la numărul de tf. 693 4878916, în mesaj privat pe pagina Asociaţia Interculturală Româno-Elenă DACIA
sau pe email asociatia_dacia@yahoo.com
Departamentul pentru Românii de Pretutindeni
TVR Internaţional
Scoala de Limba Romana Dacia- Atena si Acharnes”
Cu sloganul STAI ACASĂ, dar CONECTEAZĂ-TE la EDUCAȚIA ROMÂNEASCĂ, și-au început cursurile online profesorii și elevii Școlii de Limba Română, Cultură și Civilizație Dacia.
În contextul actual , soluția pentru continuarea activităților didactice și
respectarea programei școlare proprii, realizată în septembrie 2019 pentru anul școlar 2019-2020, este continuarea cursurilor școlii în mediul virtual, până la noi directive.
Scopul nostru este de a ne asigura că pe parcursul acestei perioade, Școala de Limba Română DACIA continuă să furnizeze metode eficiente de învățare tuturor elevilor săi, printr-un plan de învățare virtuală, menit să asigure implementarea cu succe a activităților de predare-învățare-evaluare.
Cursurile online de limba română, istorie și geografie se desfășoară începând cu 13 martie 2020, pe platformele SKYPE și ZOOM, cu fiecare clasă de elevi.
-Preșcolari
-Clasa I- Atena
-Clasa I- Acharnes
-Clasa a II-a -Atena
-Clasa a II-a Acharnes
-Clasa a III-a - Atena
-Clasa a III-a- Acharnes
-Clasa a IV-a - Atena
-Clasa a V-a -Atena
-Clasa a VI-a -Atena
După participarea interactivă la cursuri, elevii citesc mai mult și lucrează individual în această perioadă, iar apoi trimit munca lor, temele realizate acasă, într-un anumit interval din săptămână, pentru a primi feedback.
STAI ACASĂ, DAR CONECTEAZĂ-TE LA EDUCAȚIA ROMÂNEASCĂ!
Datorită situației generate de COVID-19, ne-am continuat activitatea într-un mod cu totul nou, la care ne-am adaptat cu toții extrem de repede.
Ne bucurăm că am reușit să continuăm fără întrerupere activitățile minunate pe care le desfășurăm împreună și în acest an școlar, care au drept scop păstrarea identității noastre lingvistice și culturale, promovarea și conservarea tradițiilor și obiceiurilor românești!
Chiar dacă toate conținuturile învățării se desfășoară în acest context, am observat un progres semnificativ, mai ales în rândul școlarilor mici, prin implicarea totală, atât a elevilor, cât și a părinților. Elevii sunt sârguincioși, realizează sarcinile didactice date de profesori și participă activ la toate lecțiile de predare, învățare, evaluare.
Mulțumim tuturor pentru implicare!
Felicitări dragii noștri elevi! – scrie Daniela Popescu, manager și profesor al Școlii de Limba Română Dacia.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.