Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stănescu, după excluderi: Cred că partidul a făcut cea mai mare greșeală azi

Inquam Photos / Octav Ganea
paul stanescu iccj

Paul Stănescu, vicepremier, a declarat luni, după ședința CEx în care s-a decis excluderea lui Marian Neacșu și Adrian Țuțuianu, că aceasta este cea mai mare greșeală pe care a făcut-o partidul și nu se teme să fie următorul sancționat.

"Cred că partidul a făcut o mare greșeală azi, poate cea mai mare greșeală. Azi chiar sunt lângă ei și consider că este o greșeală. Nu am nicio problemă (să fie schimbat din Guvern – n.r.)", a declarat Paul Stănescu, conform Mediafax.

Consiliul Executiv al PSD a decis luni, cu 53 de voturi pentru și 9 împotrivă, excluderea lui Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu, ultimul dintre ei anunțând că nu va lupta împotriva partidului, dar va contesta decizia.

"Nu ni s-a explicat din ce motive s-a luat decizia. Au fost niște motivații aiuritoare, fără sens, așa că mi-e greu să mă exprim. Da, e o funcție influentă în partid, câștigată în Congres. Dacă votul celor 4.000 de colegi în Congres nu a contat, asta este", a spus Neacșu.

Totodată, Țuțuianu a comentat: "După 20 de ani s-au găsit colegi să spună că nu am servit corespunzător interesele acestui partid", completând că va discuta cu membrii organizației de Dâmbovița".

Marian Neacșu a deținut funcția de secretar general al PSD, după votul de la congresul din martie 2018, în timp ce Adrian Țuțuianu era vicepreședinte al partidului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.