DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Stanleybet Capital vrea sa atragă între 2,5 şi 4 milioane de euro printr-un plasament privat de obligaţiuni denominate în lei

canal2.md
bani euro

Stanleybet Capital, suprastructură a grupului de firme Game World Group, vrea sa atragă între 2,5 şi 4 milioane de euro printr-un plasament privat de obligaţiuni denominate în lei, nesubordonate, negarantate, neconvertibile şi cu scadenţa la 3 ani care se desfăşoară în perioada 27 iulie - 30 august.

Potrivit unui comunicat al companiei, finanţarea va fi utilizată pentru a susţine creşterea accelerată a grupului în următorii trei ani, conducerea Stanleybet Capital mizând pe afaceri de 600 milioane de lei în 2024.

Fondurile atrase vor fi investite în optimizarea platformei de pariuri sportive şi jocuri de noroc online, extinderea şi digitalizarea reţelei de agenţii de pariuri sportive Stanleybet, implementarea unor aplicaţii pentru mobil şi dezvoltarea reţelei de agenţii premium Stanleybet Plus.

Intermediarul acestui plasament este societatea de brokeraj Goldring, scrie Agerpres.ro.

"Industria jocurilor de noroc a avut şi ea de suferit anul trecut, în urma pandemiei de Coronavirus, care, în acelaşi timp, a dat momentum platformelor online de pariuri sportive şi jocuri de noroc. Într-o industrie cu numeroase provocări - în plan legislativ, concurenţial, al comportamentului de consum şi în privinţa percepţiei în societate - businessul companiilor din cadrul Game World Group a fost ajustat astfel încât să reziste şi să valorifice oportunităţile din piaţă. Acest plasament privat ne va ajuta să creştem intens în următorii trei ani prin atingerea obiectivului strategic de construcţie a celei mai bine tehnologizate soluţii omnichannel care va asigura consumatorului român cu profil conservator o experienţă unitară atât în mediul online, cât şi în agenţii. Aceasta presupune optimizarea platformelor online, modernizarea şi digitalizarea agenţiilor din ţară dar şi extinderea reţelei de agenţii", a declarat Csaba Tanko, preşedinte CA şi director general Stanleybet Capital.

Pentru anul acesta managementul grupului Game World / Stanleybet Capital estimează venituri de aproximativ 418 milioane de lei (dublu faţă de 2020) şi un profit net de 37,8 milioane de lei. De asemenea, pentru 2024, managementul grupului vizează venituri de 600 de milioane de lei şi un profit net de 83 de milioane de lei.

Stanleybet Capital S.A a fost înfiinţată în noiembrie anul trecut ca entitate (societate de tip holding) cu rol integrator pentru liniile de business dezvoltate începând cu 1999 de companiile din grupul Game World pe piaţa jocurilor de noroc şi a pariurilor sportive din România.

Grupul Game World / Stanleybet Capital include companiile Game World România SRL, Game World Invest Westgate România SRL, WAP Holdings România SRL şi Megabet Internaţional SRL (pentru divizia online).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.