Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Star Wars: Ultimii Jedi', pe primul loc în box office-ul românesc. Încasările au depăşit 3 milioane de lei

star wars

Lungmetrajul „Star Wars: Ultimii Jedi/ Star Wars: The Last Jedi”, regizat de Rian Johnson, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de peste 3 milioane de lei.

Citeşte şi: Rectificări DURE: Spitalele din Capitală rămân fără aproape 100 de MILIOANE de lei. De ce se întorc banii la bugetul local

Filmul cu Mark Hamill, Carrie Fisher, John Boyega, Lupita Nyong’o, Kelly Marie Tran, Laura Dern şi Benicio Del Toro a generat încasări de 3.001.541 de lei, după ce a beneficiat de 187 de proiecţii, potrivit Cinemagia.

La nivel global, producţia a depăşit pragul de 450 de milioane de dolari, cu peste 220 de milioane de dolari în Statele Unite, ceea ce a făcut-o să fie cel de-al doilea cel mai profitabil debut din toate timpurile.

După trei weekenduri pe primul loc în clasamentul românesc, „Crima din Orient Express/ Murder on the Orient Express" al lui Keneth Branagh a coborât pe locul al doilea, cu încasări de 294.255 de lei din 47 de proiecţii. Filmul inspirat de romanul omonim al Agathei Cristie, cu Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley, Judi Dench, Penélope Cruz, Kenneth Branagh şi Willem Dafoe în distribuţie, a fost vizionat de 14.338 de spectatori.

Comedia „Mame bune şi nebune 2/ A Bad Moms Christmas”, cu Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn şi Cheryl Hines, ocupă locul al treilea. Filmul a rulat de 47 de ori, în al patrulea weekend de la premieră, a fost vizionat de 13.260 de spectatori şi a generat încasări de 267.473 de lei.

Citeşte şi: Șeful Serviciului Omoruri, semnal de ALARMĂ pe modificările legilor justiției: 'Excluderea camerelor de supraveghere va duce la pedofili și criminali în serie'

Producţia românească „Ghinionistul”, regizată de Iura Luncaşu, cu Vlad Logigan şi Gheorghe Visu în distribuţie, se află, după al doilea weekend de la lansare, pe locul al patrulea, după ce a generat încasări de 190.875 de lei şi a fost vizionată de 9.352 de spectatori în 47 de proiecţii.

Animaţia „Coco” a rulat în al patrulea weekend de 106 ori. Unul dintre cele mai profitabile filme de animaţie ale toamnei, „Coco” a generat încasări de 158.300 de lei.

Animaţia „Paddington 2”, de Paul King, se află, după al treilea weekend de la premieră, pe poziţia a şasea. Producţia a generat încasări de 137.027 de lei, de pe urma a 60 de proiecţii, şi a fost vizionată de 8.085 de spectatori.

Citeşte şi: Ministerul Transporturilor promite măsuri după protestele de duminică: 'Întreprindem demersuri...'

Pe locul al şaptelea în topul românesc se află „Liga dreptăţii/ Justice League”, după ce a coborât trei poziţii. În al cincilea weekend de la premiera românească, filmul - care a beneficiat de 37 de proiecţii - a generat încasări de 109.621 de lei şi a fost vizionat de 4.757 de spectatori.

Comedia „Tata în război cu... tata 2/ Daddy's Home 2", cu Mark Wahlberg, Mel Gibson, Will Ferrell şi John Lithgow în distribuţie, s-a menţinut pe locul al optulea în top, după şase săptămâni de la premieră. În urma a 25 de proiecţii, filmul a generat încasări de 78.571 de lei şi a fost vizionat de 3.799 de spectatori.

Comedia franceză „Te-nsori cu mine, bro'?/ Épouse-moi mon pote”, cu Tarek Boudali, care semnează şi regia, Philippe Lacheau şi Charlotte Gabris în distribuţie, a coborât două poziţii, până pe nouă, după al doilea weekend de la premieră. Filmul a încasat, după 41 de proiecţii, 71.631 de lei şi a fost vizionat de 3.493 de spectatori.

„Thor: Ragnarok”, cu Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Mark Ruffalo şi Anthony Hopkins, a coborât o poziţie, după al optulea weekend de la premieră. Producţia se află pe locul al zecelea, după ce a încasat 44.209 lei, din 25 de proiecţii.

Citeşte şi: Premierul Tudose, atac din Parlament la adresa contestatarilor: 'Călăreţi ai Apocalipsei se îngrămădeau să ne vestească sfârşitul' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.