Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stare de șoc în SUA! Rapperul Lil Reese a fost ÎMPUȘCAT în gât, după stilul în care a fost ucis 2PAC

Facebook.com
 Lil Reese

Rapperul Lil Reese se află în stare critică după ce a fost împuşcat luni după-amiază în afara oraşului Chicago, scrie presa americană, relatează News.ro.

Citește și: Programul de campanie al lui Klaus Iohannis: Unde se deplasează preşedinte şi când ar putea fi 'strecurată' o dezbatere cu Viorica Dăncilă

Rapperul, pe numele real Tavares Taylor, se afla în maşina personală, oprită la o intersecţie, când a fost împuşcat în gât. Martorii spun că au văzut cum un bărbat a ieşit dintr-o maşină şi l-a împuşcat pe Taylor cu o armă de dimensiuni mici după care a fugit. Victima a fost dusă la spital de un bărbat înainte ca poliţia să ajungă. Medicii spun că starea rapperului în vârstă de 26 de ani este critică. Ancheta poliţiei este în desfăşurare şi nicio arestare nu a fost făcută deocamdată.

Atacul la rapperul Lil Reese este unul similar cu modul în care a fost ucis rapperul 2Pac, în 1996. Dintr-un Cadillac alb s-a tras în mașina în care se afla acesta. Gloanțele l-au nimerit pe și pe alt pasager, pe Suge Knight, cât și pe  2Pac, cel din urmă fiind grav rănit. După împușcături, Tupac a fost dus la Centrul Medical Universitar din Las Vegas, unde a fost tratat timp de șase zile, dar a murit din cauza problemelor pulmonare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.