Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Start pentru sănătate și performanță! Refresh5 Run – competiție organizată de Primăria Sectorului 5

Cross copii sector 5

Cross-ul este unul dintre importantele fenomene de masă, un instrument eficient și inovativ care reușește să ofere tuturor soluții eficiente și accesibile care întrețin nevoia de evoluție și depășire a propriilor limite. De asemenea, este un factor de sănătate, educație, performanță, dezvoltare, menținere și îmbunătățire a sănătății și condiției fizice.

În acest sens, din dorința Primarului Daniel Florea de a promova astfel de activități, Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache” împreună cu Primăria Sectorului 5, au organizat sâmbătă, 18 mai a.c. „Refresh5 Run”, competiție care aduce în prim plan practicarea activităților fizice și sportive în aer liber, ce contribuie la menținerea unei stări bune de sănătate fizică și mentală, la îmbunătățirea calităților sociale, personale și școlare ale elevilor din Sectorul 5 și promovează un mod benefic de petrecere a timpului liber.

„Refresh5 Run” a adunat, în Piața Constituției 2500 de participanți, locuitori ai Sectorului 5, care au îmbrăcat tricoul de concurs și au „dat startul” unui stil de viață sănătos alături de invitații speciali, reprezentanți ai World Class Romania, lider de piață în industria sportului, conceput pentru a aduce calitate vieții prin mișcare.

Participanții împărțiți în trei categorii, prima dedicată elevilor din Sectorul 5 cu vârste cuprinse între 6-10 ani, a doua celor cu vârste cuprinse între 10-14 ani și cea de-a treia, Family Run, ce încurajează practicarea sportului în familie, au parcurs o distanță de 3 km pe B-dul Unirii, întorcându-se apoi în la linia de plecare unde au fost așteptați cu diplome și medalii.

De asemenea, a fost organizată o tombolă, fiind puse în joc alte 150 de premii surpriză, câte 50 pentru fiecare grupă de participanți.

Această competiție face parte dintr-un proiect mai amplu, Cupa Refresh 5, ce integrează programe psiho – motorii coordonate de specialiști în domeniu, activități de informare și de expresie sportivă, în scopul stimulării și rafinării canalelor senzoriale și de percepție, pentru îmbunătățirea coordonării motrice și pentru satisfacerea nevoii de mișcare a copiilor și tinerilor din Sectorul 5.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.