Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Starul Barcelonei, Lionel Messi, a primit pentru a șasea oară trofeul Gheata de Aur

www.digisport.ro
Lionel Messi

Starul Barcelonei, Lionel Messi, a primit pentru a șasea oară în cariera sa trofeul "Gheata de Aur". Juan Ignacio Gallardo, directorul publicației spaniole Marca, i-a înmânat decarului și căpitanul grupării blaugrana distincția, anunță MEDIAFAX.

La ceremonia de decernare a premiilor au participat atât soția și copiii lui Messi, cât și câțiva jucători ai Barcelonei.

"Vă mulțumesc tuturor celor care sunteți prezenți aici, în special familiei mele. Azi, sunt aici Luis și Jordi (n.red. - Luis Suarez și Jordi Alba), cei doi mari vinovați pentru că am primit acest premiu. Fără colegii mei nu aș fi putut să primesc nici măcar una (n.red. - Gheata de Aur), este o recunoaștere a muncii tuturor celor din vestiar", a spus Messi, după ce a primit premiul.

Citește și: Decizie SURPRIZĂ a anchetatorilor, la șase luni de la dispariția Luizei Melencu: colegele fetei, chemate la audieri

Întrebat de Liga Campionilor, acolo unde Barcelona este pe locul doi în grupa F, la egalitate de puncte, patru, cu primul loc ocupat de Borussia Dortmund, Messi a răspuns:

"În mod cert Liga Campioniloe este foarte specială pentru noi și în fiecare an vrem să câștigăm această competiție, dar La Liga este cea mai importantă, campionatul din Spania te ajută să fii bine în Ligă și în Cupă. Deși vorbim despre Liga Campionilor, niciodată nu uităm de campionat și de Cupă. La Barcelona mereu ne axăm pe toate competițiile".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.