Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Starul hollywoodian Vin Diesel, în stare de șoc! Ce s-a întâmplat pe platourile de filmare pentru 'Fast & Furious 9'

vindieselfanclub.com
Vin Diesel

Starul hollywoodian Vin Diesel este în stare de șoc după ce cascadorul care îl dubla în cel mai nou lungmetraj din franciza "Fast & Furious" a suferit un grav accident la cap, potrivit voici.fr, conform Mediafax.

Bărbatul a căzut de la o înălțime de aproximativ nouă metri și s-a rănit grav la cap, în timp ce filma pentru o scenă din lungmetrajul "Fast & Furious 9", în care joacă Vin Diesel și Michelle Rodriguez. Accidentul a avut loc pe platourile de filmare ale Warner Bros. Studios situate în Leavesden, Hertfordshire, Marea Britanie.

Bărbatul a fost transportat de urgență, cu elicopterul, la Spitalul Regal din Londra. Deocamdată nu au fost făcute publice informații despre starea de sănătate a acestuia.

Europarlamentarul USR Cristian Ghinea, funcție-cheie în Parlamentul European: 'Ne batem aici pentru fonduri europene mai multe, mai bine folosite'

Filmările au fost suspendate o zi, au anunțat reprezentanții companiei Universal, iar poliția britanică a deschis o anchetă.

O sursă a declarat pentru Daily Mail că Vin Diesel a fost văzut pe platouri la câteva secunde după accident. "Era tulburat, complet sub șoc, cu lacrimi în ochi. A văzut ce s-a întâmplat", a declarat sursa.

În 2002, o altă dublură a lui Vin Diesel, cascadorul Harry O’Connor, a murit în timpul filmărilor pentru superproducția "Triplu X/ XXX", care aveau loc la Praga.

Regizat de Justin Lin, filmul "Fast & Furious 9" este programat pentru lansare în mai 2020.

În 2013, decesul actorului Paul Walker nu a împiedicat lansarea celui de-al șaptelea film din franciza de acțiune "Fast & Furious". Frații acestuia l-au înlocuit pe regretatul actor pentru finalizarea filmărilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.