Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Starurile din "Gardienii Galaxiei", REVOLTĂ după concedierea regizorului James Gunn de către Disney

Hypebeast
James Gunn

 

Mai mulţi actori din "Gardienii Galaxiei" au reacţionat ca urmare a concedierii regizorului James Gunn, care nu va mai realiza cel de-al treilea film al francizei, produs de Disney, potrivit The Hollywood Reporter.

Chris Pratt, Zoe Saldana şi Michael Rooker sunt câteva personalităţi din franciza "Gardienii Galaxiei" care au luat atitudine pe reţelele de socializare faţă de concedierea regizorului James Gunn de către Disney şi încurajează oamenii să se gândească bine înainte de a acuza.

Mai multe mesaje pe Twitter scrise de regizor între 2008 şi 2011 au ieşit la iveală după ce au fost descoperite de susţinători ai lui Donald Trump cu scopul de a-l ataca pe Gunn, un constant critic al preşedintelui.

În mesajele de acum aproape zece ani, Gunn a făcut comentarii scandaloase cu privire la viol şi pedofilie. De atunci, el şi-a cerut scuze în mai multe mesaje şi a spus că nu reprezintă persoana care a devenit acum.

Decizia companiei Disney de a-l concedia a înfuriat un număr de persoane din industrie, inclusiv starurile din filmele cu supereroi.

Michael Rooker, care îl interpretează pe Yondu, a spus că părăseşte Twitter. "Acest cont nu va mai fi activ începând de astăzi", a scris Rooker. "Suntem foarte obosiţi şi supăraţi. Nici eu şi nici reprezentanţii mei nu vom mai folosi Twitter", a spus el, precizând că fanii îl vor găsi pe Instagram.

Dave Bautista, care îl portretizează pe Drax, a trimis mai multe mesaje pe Twitter în care îi ia apărarea lui Gunn, exprimându-şi indignarea. "Voi avea mai multe de spus, dar pentru moment spun doar că James Gunn este una dintre cele mai iubitoare şi bune persoane pe care le-am întâlnit vreodată. Este drăguţ şi ţine foarte mult la oameni şi animale. A făcut greşeli. Toţi facem. Nu îmi place ce s-a întâmplat cu el", a scris actorul.

Chris Pratt, care îl joacă pe Star-Lord, a citat, referitor la situaţie, un personaj biblic. "Înţelegeţi, dragi fraţi şi surori! Omul să fie grabnic la ascultare, încet în vorbire, zăbavnic la mânie" - Iacov 1-19".

Zoe Saldana, care este Gamora, a scris: "A fost un weekend provocator nu o să mint. Vreau să spun că-i iubesc pe toţi membrii familiei mele de la "Gardienii Galaxiei". O voi face întotdeauna", scrie News.ro.

Pom Klementieff, în film Mantis, a distribuit un video în care a citit: "Noi suntem Groot (personaj fictiv din "Gardienii Galaxiei"). Suntem o familie. Ne susţinem unii pe alţii".

Actorul şi fratele regizorului, Sean Gunn, care apare şi în franciză, s-a exprimat pe Instagram: "Îl sprijin şi îl iubesc pe fratele meu James şi sunt mândru de cât de bun, generos şi plin de compasiune este faţă de toate persoanele din viaţa lui".

"Multe persoane care au urmărit cariera mea ştiu că atunci când am început, ma vedeam ca un provocator, făcând filme şi spunând glume scandaloase şi tabu. Aşa cum am spus public de multe ori, pe măsură ce m-am dezvoltat ca persoană s-au dezvoltat şi munca şi umorul meu", s-a apărat James Gunn, joi, pe Twitter.

"Perioada când am spus aceste lucruri doar pentru a şoca şi a atrage atenţia s-a încheiat", a adăugat el.

James Gunn a realizat primele două filme din "Gardienii Galaxiei" în 2014 şi 2017. A treia parte, a cărei regie îi fusese încredinţată, ar trebui să fie lansată în 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.