Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Staţiunea de schi Pamporovo din sudul Bulgariei raportează creşterea rezervărilor timpurii

Canyon Ski Resort
teleschi

Staţiunea de schi Pamporovo din sudul Bulgariei înregistrează o creştere a rezervărilor timpurii, atât din partea turiştilor locali, cât şi a celor internaţionali, a declarat miercuri pentru BTA directorul staţiunii, Marian Belyakov.

El a observat că interesul crescut în rândul operatorilor de turism şi al persoanelor fizice infirmă aşteptările conform cărora, pe fondul inflaţiei în creştere, toată lumea ar aştepta cu planurile de vacanţă până în ultimul moment, potrivit Agerpres.

Pamporovo raportează, de asemenea, o creştere puternică a interesului în rândul operatorilor de turism pentru rezervările pentru sezonul de iarnă. Proprietarii de hotel consideră că creşterea numărului de rezervări timpurii se datorează deciziei lor de a nu creşte preţurile şi de a le menţine aproape de nivelul de anul trecut.

În 22 septembrie, staţiunea începe să vândă permise de schi pentru noul sezon. Ele vor fi la preţurile de anul trecut şi vor fi puse în vânzare până pe 20 noiembrie pe pagina oficială de internet a staţiunii. Conducerea staţiunii consideră că vânzarea timpurie este o oportunitate pentru predictibilitatea financiară, în condiţii economice dificile şi inflaţie ridicată.

Majoritatea clienţilor sunt bulgari, turişti din ţările vecine, precum şi din Marea Britanie şi Irlanda.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.