Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Staţiunile de pe Valea Prahovei, Munţii Bucegi şi Munţii Baiului sunt monitorizate din elicopter datorită fluxul mare de turişti

Romsilva
Parcul Natural Bucegi

Staţiunile de pe Valea Prahovei, Platoul Bucegi, Munţii Bucegi şi Munţii Baiului sunt monitorizate, în acest weekend, de la bordul unui elicopter, având în vedere fluxul mare de turişti din zonă.

Potrivit datelor comunicate, sâmbătă seară, de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Prahova, jandarmii supraveghează staţiunile montane în cooperare cu personalul IGAv al MAI, scrie Agerpres.ro.

"În perioada 24-25 iulie se desfăşoară 'Raliul Sinaia', etapă din Campionatul naţional de raliu în coastă. Staţiunile Sinaia, Azuga, Buşteni, precum şi Platoul Bucegi, Munţii Bucegi şi Baiului vor fi monitorizate de la bordul unui elicopter, de dimineaţa până seara, având în vedere fluxul mare de turişti din zona montană. În plus, survolarea aeriană are ca scop şi combaterea fenomenului ilegal de enduro şi offroad în ariile protejate, precum şi căutarea şi salvarea eventualelor persoane aflate în dificultate pe Valea Prahovei", a precizat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.