Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Statuia din bronz a fotbalistului Zlatan Ibrahimovic a fost din nou vandalizată

www.digisport.ro
Zlatan Ibrahimovic Milan

Statuia din bronz a fotbalistului Zlatan Ibrahimovic, amplasată în Malmo, a fost din nou vandalizată. Nasul acesteia a fost tăiat, iar statuia a fost acoperită cu o culoare argintie, scrie publicația suedeză SVT, potrivit Mediafax.

Incidentul ar fi avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică sau duminică dimineața, mai scrie sursa citată, care adaugă că polițiștii au mers la fața locului pentru a verifica cele întâmplate.

Precedentul act de vandalism a avut loc în noaptea de 11 spre 12 decembrie. Atunci, o persoană a încercat să taie picioarele statuii.

"Cineva a mers şi cumva a tăiat picioarele statuii. A existat chiar riscul să se prăbuşească, având în vedere cât de mult s-a tăiat", declara poliţistul Tommy Bengtsson, pentru SVT.

Citește și: Antrenorul Mihai Teja a plecat de la Poli Iaşi

Pe lângă acest lucru, o funie a fost agăţată în jurul gătului statuii lui Zlatan Ibrahimovic.

Pentru a preveni o eventuală prăbuşire, dar şi posibile alte acte de vandalism, autorităţile din Malmo au anunțat că au amplasat garduri în jurul statuii şi au mobilizat forţe de ordine la faţa locului.

Statuia lui Zlatan Ibrahimovic a fost pentru prima dată vandalizată pe 27 noiembrie, în ziua în care fotbalistul a anunţat că a cumpărat 25% din acţiunile clubului rival Hammarby. Fanii echipei Malmo, unde atacantul a evoluat la începutul carierei, au considerat acest gest ca fiind unul de trădare, şi au incendiat şi vopsit statuia. De asemenea, un capac de toaletă a fost aşezat în jurul mâinii sale.

În plus, incidente au avut loc şi la casa lui Ibrahimovic, din Stockholm, unde suporterii lui Malmo i-au scris pe uşă cuvinte precum "Judas" (n.r. - Iuda) sau "Cigani" (n.r. - ţigan).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.