Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Statul Islamic transmite un mesaj cutremurător: Atentatul de la Mali, un preambul al ororilor care urmează sub noul lider al grupării

https://stirileprotv.ro
Stat Islamic

Reţeaua teroristă Stat Islamic a revendicat atacul din nord-estul statului african Mali în care au fost ucişi cel puțin 53 de militari, a informat sâmbătă agenția de știri a grupării, Amaq, fără a furniza niciun fel de dovadă, potrivit Reuters, potrivit Mediafax.

Guvernul din Mali a anunţat că militarii și un civil au fost uciși într-un atac asupra unui post de armată din nordul Mali, într-unul dintre cele mai letale atacuri împotriva armatei țării din Africa de Vest din ultimii ani.

Citește și: Traian Băsescu îl critică pe Ludovic Orban: A făcut o greșeală fundamentală

"În urma unui atac produs asupra unei poziţii militare din localitatea Indelimane, au fost găsiţi 54 de morţi, inclusiv un civil, şi zece răniţi. Daunele materiale sunt semnificative", a declarat, prin Twitter, ministrul Comunicaţiilor din Mali, Yaya Sangare.

"Situaţia este acum sub control. Operaţiunile de securizare a perimetrului şi procedura de identificare a cadavrelor continuă", a precizat Yaya Sangare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.