Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Statul paralel din România este administrat de către factorul extern'. Cozmin Gușă face dezvăluiri explozive: 'Totul se rezumă la bani'

Radu Pop
www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

Analistul politic Cozmin Gușă a făcut dezvăluiri explozive, la Realitatea PLUS, despre interesele serviciilor străine pentru îngroparea României. Acesta a afirmat că statul paralel din țară este administrat de factorul extern.

„Rezerviștii folosesc acele secrete profesionale ca să facă bani. Asta este abilitatea lor de bază. Nu sunt în stare să facă strategii. Generalul Dan Gheorghe l-a adus pe Florian Coldea la București și a regretat toată viața după aceea și sunt convins că domnul Păunescu (n.r. George Constantin Păunescu) știe ce vorbește în momentul în care descrie statul paralel, știindu-i foarte bine pe cei care îi administrează. Statul paralel din România este administrat de către factorul extern. Coldea și restul generalilor din SRI, din SIE sunt niște executanți ai factorilor externi. Factorul extern i-a preluat pe acești rezerviști după modelul diviziei ”R”. Această divizie formată din Coldea și alții funcționează astăzi la fel de bine, dar la comanda factorului extern, adică intereselor externe.

Acest factor extern folosește expertiza statului paralel pentru a-și impune diverse deziderate sau pentru a proteja interesele OMV în România sau pentru a-l putea impune în București pe Nicușor Dan, pentru că au interese, totul se rezumă la bani.(...) nu mai vorbesc despre treaba pe care au investigat-o procurorii DIICOT la frații Tate, că anumite domnișoare foarte tinere au fost pur și simplu vândute unor potentați, mai ales din zona Orientului Mijlociu, Emiratele Arabe, Abu Dhabi, iar altele au fost închiriate pe sume care depășesc zecile de mii de euro pe lună în Franța, Elveția și Germania”, a precizat Cozmin Gușă, la Realitatea PLUS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.