Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stavarache înlocuit de PNL cu senatorul Dragoș Luchian pentru candidatura la Primăria Bacău

dragos luchian

dragos luchianPNL și-a desemnat vineri, 4 decembrie, candidatul la Primăria municipiului Bacău. Senatorul Dragoș Luchian a ieșit câștigător în urma unui sondaj intern, în care a avut-o drept contracandidat pe Tudorița Lungu, co-președintele organizației județene.

„În urma acestui sondaj realizat de către o firmă din Bucureşti, domnul senator Dragoş Luchian s-a clasat cel mai bine, motiv pentru care a fost desemnat candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului Bacău. Evident că are şanse reale să câştige alegerile, altfel dumnealui nu ar mai fi fost propunerea partidului”, a declarat Tudorița Lungu pentru Mediafax.

Actualul primar al Bacăului, Romeo Stavarache, nu a mai primit acceptul organizației județene PNL pentru a candida pentru un nou mandat din partea liberalilor. Acesta a fost condamnat în anul 2014 la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru tentativă de abuz în serviciu.

În 20 octombrie 2015, Stavarache a fost suspendat din PNL ca urmare a condamnării primite. La momentul respectiv, Tudorița Lungu declarase că primarul ar trebui sa demisioneze din funcția publică și din partid din cauza problemelor acestuia cu legea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.