Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STB, decizie MAJORĂ - Bucureștenii vor primi măști sanitare în autobuze

autobuz

STB va cumpăra măști sanitare, care vor fi împărțite călătorilor în autobuze și tramvaie, pentru a preveni răspândirea virusului gripal, a anunțat luni directorul STB, Andrei Creci.

„Ca și anul trecut Societatea de Transport București va achiziționa servicii de dezinsecție și dezinfectarea a mijloacelor de transport în comun. Tot parcul circulant, adică circa 1.600 de autobuze, tramvaie și troleibuze, vor fi dezinfectate, ca și anul trecut. Această activitate va avea loc în intervalul de retragere la depou și autobaze, adică între orele 22.00 și ora 1.00, de către o companie specializată”, a declarat Andrei Creci, directorul Societății de Transport București (STB, fost RATB).

EXCLUSIV! UMBRA SRI în dosarul Ayahuasca - S-ar fi pus problema vulnerabilizării Administraţiei Prezidenţiale - surse servicii

Pentru dezinfectare va fi folosită, la fel ca și anul trecut, Cloramina, care va fi aplicată pe barele de susținere, pe geamuri, pe scaune și pe mânerele scaunelor.

„Ca element de noutate, anul acesta, STB intenționează să achiziționeze și să distribuie către toți călătorii care vor dori acest lucru, măști sanitare, pentru ca să fie prevenită și mai mult apariția unor noi focare de infecție în mijloacele de transport în comun, unde se știe, oamenii stau mai mult sau mai puțin înghesuiți”, mai precizează Creci.

Totodată, Gabriela Firea a explicat că această măsură este pentru a-i proteja pentru bucureșteni: „Vom stabili care este modalitatea urgentă, dar legală, de a achiziționa un număr mare de măști sanitare. Nu este obligativitatea primăriei sau a STB, dar facem acest lucru pentru a proteja populația”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.