Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se complică grav subiectul transportului public din Capitală / Lider sindical al șoferilor: Avem probleme la sistemul de frânare, la sistemul de direcție

Digi24
troleibuz

Valer Ciobănescu, liderul Sindicatului Șoferilor din STB, a declarat luni la Digi24 că multe mijloace de transport în comun sunt reparate cu piese vechi, preluate din cimitirele STB, și devin pericol public.

„În prezent se practică același obicei: de a se lua piese de pe autobuzele trase pe dreapta, de a funcționa în parametri anormali. Avem probleme și la sistemul de frânare, la sistemul de direcție, ITP-ul, cum știți, sunt măsluite la zi reviziile tehnice. S-a întâmplat să mai ia foc autobuze pe care s-au montat aerele condiționate pe acele Euro 3. Acele lucruri s-au mușamalizat în acel moment. Ne așteptăm, acum când a venit vara, să se întâmple aceleași incidente”, spune Valer Ciobănescu.

Un troleibuz a ars, duminică, în centrul Capitalei. Cauza incendiului rămâne, momentan, incertă, până la finalizarea cercetărilor. Din primele informații, ar fi fost vorba despre un scurtcircuit. În troleibuz, în momentul izbuncnirii incendiului, se afla un singur călător. Nici ei și nici șoferul nu au fost afectați de incendiu.

În urma incidentului, Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a trimis Corpul de Control la Societatea de Transport Bucureşti (STB).

Citește și: SURSE - Miza ascunsă a moțiunii de cenzură: PSD se teme de o migrație a aleșilor locali .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.