Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Steaua a încasat prima bătaie în Europa League: Riscă să piardă primul loc în grupă, după un gol primit din ofsaid / VIDEO

captura ProTV
Plzen Steaua

Steaua a încasat prima bătaie din acest sezon în grupele Europa League. Vicecapioana României a fost învinsă la limită de cehii de la Viktoria Plzen. A fost 2-0 pentru gazde după un prim gol marcat neregulamentar.

VIDEO CU GOLUL

Petrzela a marcat cu un șut din 6 metri, după o pasă peste defensiva stelistă a lui Hrosovsky. Imediat după gol, steliștii au cerut ofsaid. Reluările arată faptul că jucătorul gazdelor era în ofsaid. Kopici a dublat avantajul lui Plzen şi a asigurat victoria cehilor, dar şi calificarea.

În celălalt meci al grupei, Lugano a produs marea surpriză. Beer Sheva a luat bătaie în Elveţia de la Lugano şi a ratat şansa de a lupta până în ultima etapă pentru calificarea în 16-imile Europa League.

VIDEO CU GOLUL

În urma acestor rezultate, Steaua a rămas prima în clasament cu 10 puncte, în timp ce Plzen are 9 şi şi-au asigurat şi ea calificarea. Dacă Plzen va obţine un rezultat mai bun ca Steaua în ultima etapă, vicecampioana României va pierde primul loc în grupă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.