Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Steaua a mai încasat o bătaie în ultimul meci din Turcia / VIDEO

steaua

Steaua a pierdut ultimul meci amical disputat in aceasta iarna, scor 0-1, in fata slovacilor de la Trencin. Hamroun, Marica si Stanciu au ratat cele mai importante ocazii ale formatiei lui Laurentiu Reghecampf.

Trencin a marcat inainte de pauza prin Maierhofer, dupa o gafa a lui Gabriel Tamas. In aceasta partida a fost folosit si Timo Gebhart. Steaua se intoarce astazi in tara si va disputa urmatorul meci pe 15 februarie, la Chiajna.

Liderul campionatului Slovaciei și-a luat astfel o revanșă după ce a fost eliminat din preliminariile Champions League de Steaua, vara trecută.

AS Trencin a avut și un jucător eliminat, nigerianul Rabiu primind două cartonașe galbene (64) în decurs de un singur minut.

Antrenorul Laurențiu Reghecampf a aliniat echipa: Niță — Papp, Tamaș (Momcilovic, 46), Varela (căpitan; Râpă, 55), Toșca — Pintilii (Muniru Sulley, 46) — Ad. Popa, Stanciu, Chipciu (Gebhart, 46), Hamroun (Bawab, 75) — Marica.

În cele două stagii de pregătire din Turcia, ''roș-albaștrii'' au înregistrat două victorii, două egaluri și două eșecuri: 2-2 cu Young Boys Berna, 2-0 cu Ujpest FC (Ungaria), 1-0 cu Sturm Graz (Austria), 0-3 cu Ludogoreț Razgrad (Bulgaria), 2-2 cu Djurgardens IF (Suedia) și 0-1 cu AS Trencin (Slovacia).

Vezi fazele cele mai importante AICI

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.