Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Steaua a ratat grupele FIBA Europe Cup la baschet şi din postura de 'lucky loser'

www.adevarul.ro
Steaua baschet

Echipa de baschet masculin Steaua Bucureşti a ratat calificarea în grupele FIBA Europe Cup şi din postura de "lucky loser", adică aceea de a fi una din cele mai bune trei formaţii învinse în preliminarii. Balkan Botevgrad, Bnei Herzliya şi Khimik Iujnîi sunt echipele care merg în grupe.

Steaua Bucureşti a pierdut, miercuri seară, şi returul din turul doi, cu Enis Kormend, scor 72-73, după ce în tur fusese 75-91, şi a ratat astfel calificarea directă în grupe. Pentru stelişti rămăsese şansa de a se califica din postura de ”lucky loser”, adică de a fi una din cele trei echipe care conform regulamentului vor ajunge în grupe graţie diferenţei cât mai mici la care au fost învinse, anunță News.ro.

Citește și: Șoc în sportul românesc: Vicecampioana Universitatea Cluj s-a retras din Liga Europei Centrale la baschet feminin

Steaua însă, cu minus 17 după dubla cu Kormend, a ratat această şansă, echipele mai bine cotate la această diferenţă fiind Balkan Botevgrad (Bulgaria), Bnei Herzliya (Israel) şi Khimik Iujnîi (Ucraina).

Cele trei echipe vor fi repartizate prin tragere la sorţi în grupele D, F şi G. Din grupa G face parte şi echipa lui Vlad Moldoveanu, Demir Inşaat (Turcia), care a obţinut calificarea din turul al doilea.

România rămâne cu o singură reprezentată în competiţie, campioana U Banca Transilvania Cluj, care a pierdut în turul 2 al Basketball Champions League şi continuă în grupa E a FIBA Europe Cup, cu Dinamo Tbilisi (Georgia), Lukoil Academic (Bulgaria) şi BBSK Istanbul (Turica).

Primul meci pentru U BT Cluj va avea loc în 18 octombrie, pe teren propriu, cu BBSK.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.