Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Steaua - Maccabi Srugo Rishon 25-23, în turul 2 al Cupei EHF

Federatia Romana de Handbal
handbal
Steaua Bucureşti a câştigat cu 25-23 (13-11) partida cu Maccabi Srugo Rishon Lezion, în prima manşă a turului 2 al Cupei EHF, desfăşurată pe teren propriu, informează Mediafax.
Vicecampioana României ar fi putut lua un avans mult mai consistent după prima manşă, având în vedere că a avut un avans de 7 goluri la mijlocul reprizei secunde, însă nu a reuşit să se mai concentreze pe final, astfel că va pleca în Israel cu un avantaj fragil.
”În prima repriză am încercat să ne cunoaşem cu adevărat adversarul, avem câteva informaţii, dar nu ştiam dacă sunt cele reale. Apoi, începutul reprizei a doua l-am controlat foarte bine, am reuşit să ne desprindem. Au venit însă ultimele 10-12 minute, când pe fondul unor ratări am pierdut avansul de 7 goluri, astfel că s-a încheiat 25-23. Ceea ce nu este un rezultat confortabil pentru retur, pentru că acolo va fi foarte greu. Pentru că mergem în Israel şi după meciul cu CSM Bucureşti, de miercuri. A doua zi plecăm, vineri jucăm, va fi un program greu de gestionat”, ne-a declarat antrenorul Stelei, Ovidiu Mihăilă.
Dincolo de acest avantaj „subţire”, Steaua s-a ales cu alţi doi jucători accidentaţi. Marin Vegar şi Alin Roşu au devenit indispobili după problemele întâmpinate pe parcurs. ”Este dureros! Vegar are o luxaţie la umăr, iar Roşu are probleme cu tendonul rotulian. Mai sunt accidentaţi Aslanian, Mihalcea, Grbovic, Georgescu. Practic nu avem nicio extremă dreapta, iar la nivelul acesta cântăreşte foarte mult. În aceste condiţii, e şi mai frustrant pentru că am avut 7 goluri şi nu am ştiu să gestionăm avansul, iar în competiţiile europene fiecare gol contează”, a susţinut antrenorul Stelei.
Steaua – Maccabi 25-23 (13-11) Vujic 8, Bizău 4, Florea 4, Milosevic 3, Humet 2, Johansson 2, Roşu 1, Stănescu 1

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.