Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Steaua poate provoca un DEZASTRU la Astra: Avertisment dur pentru Alibec

www.sport.ro
Alibec

Florin Lovin, actual jucător al Astrei și fost jucător al Stelei, a vorbit despre duelul dintre cele două formații și despre cum echipa roș-albastră poate să îi dea o nouă lovitură rivalei.

"Un transfer al lui Budescu la Steaua ar fi un dezastru pentru noi. Dar cred că pentru Alibec ar fi extraordinar să-l aibă coleg acolo", a spus Lovin la Digi Sport.

Citește și: Steaua a PIERDUT procesul cu un fost renumit angajat

Lovin a vorbit și despre despre transferul lui Alibec la Steaua. "Denis trebuie să înțeleagă că trebuie să se schimbe. El trebuie să facă sacrificii dacă vrea să facă performanță la nivel înalt. Nu poți aștepta să ți se pună totul pe tavă și tu să nu dai nimic la schimb. Probabil, anumite lucruri pe care le face acum nu le va mai putea face acolo.

Pleci de la o echipă unde ești cel mai important jucător și ajungi acolo unde ești unul din grup, dar eu cred că va reuși. Alibec trebuie apreciat. Dacă el nu se ducea la Steaua, Astra avea o situație financiară foarte grea. El a realizat că de la Steaua poate pleca mult mai ușor afară.

Cred că Alibec va avea evoluții bune la Steaua, deși îi va fi mai greu. Mie îmi place foarte mult de el, dar va fi puțin mai dificil acolo, din toate punctele de vedere. Sunt diferențe de antrenor, mai este și presiunea lui Becali, care este mai greu de gestionat"

Până acum, Steaua i-a luat de la Astra pe Enache, De Amorim, Boldrin, iar în iarnă va ajunge și Alibec. Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat în repetate rânduri că îl vrea pe Budescu, 27 de ani, jucătorul lui Dalian Yifang din China.

1.000.000 €este cota lui Budescu, potrivit transfermarkt.de

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.