Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Steaua şi Astra se ceartă înaintea meciului direct

Steaua şi Astra Giurgiu se ceartă înaintea meciului direct. Bătaia pentru titlu e din ce în ce mai dură. Dacă Arena Naţională nu va primi avizul ISU în următoarele 3 săptămîni, derby-ul dintre cele două se va disputa la Severin, motiv pentru antrenorul giurgiuvenilor să producă o altă ironie la adresa campioanei.

Steaua a luat în calcul varianta mai ales datorită modului în care a fost primită şi încurajată la meciul din startul campionatului, disputat acolo împotriva celor de la Pandurii.

Auzind de această posibilitate, Şumudică a avut ieri o replică plină de ironie: "Jucăm la Severin? Sînt surprins, am crezut că jucăm la Domneşti!". Antrenorul Astrei face trimitere la faptul că Steaua a trecut inclusiv prin comuna de la marginea Bucureştiului pentru a se antrena, în lipsa unei baze proprii.

Singurul impediment ca Steaua - Astra să se joace la Severin e faptul că în aceeaşi etapă şi Pandurii are meci tot pe teren propriu. LPF încă nu a realizat ţintarul pe zile în acea rundă, însă cum o etapă se întinde pe durata a 3 zile, unul dintre meciuri ar putea fi stabilit pentru vineri şi celălalt duminică sau chiar luni.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.