Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ştefan Radu a dat lovitura: A semnat pe doi ani

www.fanatik.ro
Ștefan Radu Lazio

Fundaşul român Ştefan Radu nu îl va urma pe antrenorul Simone Inzaghi la Inter Milano, după ce a decis să-şi prelungească cu încă două sezoane contractul cu Lazio Roma, în Serie A, club la care în aprilie a stabilit un record all time de 402 partide jucate în tricoul ''biancoceleste'', relatează Sky Sports.

Istoria de dragoste dintre Ştefan Radu şi Lazio continuă după ce fundaşul român, sosit la clubul roman în ianuarie 2008, a decis să semneze prelungirea contractului cu încă două stagiuni, până în iunie 2023.

Discuţiile din ultimele zile dintre conducerea clubului şi fundaşul român au fost decisive pentru prelungirea unui contract care expira pe 30 iunie. Radu a decis astfel să rămână, convins de propunerea importantă şi de durata de doi ani a acordului, refuzând astfel tatonările din partea lui Inter şi a fostului său antrenor Simone Inzaghi. Prin urmare, Radu va avea ocazia să îşi mărească în continuare numărul de apariţii în tricoul biancoceleste, într-un clasament special în care este deja pe primul loc cu 412 jocuri în 13 ani şi jumătate.

Pentru Ştefan Radu, 34 ani, era tentant să părăsească Lazio pentru a-l urma pe Inzaghi la Inter. Antrenorul său din ultimele şase sezoane la biancoceleste l-a inclus de fapt pe lista jucătorilor cu care dorea să consolideze pe nerazzurri în sezonul viitor. Jucătorul ar fi putut ajunge la un transfer gratuit, având în vedere contractul care expira la 30 iunie şi să semneze un acord anual cu Inter, dar prioritatea lui Radu a fost întotdeauna o eventuală propunere de reînnoire cu Lazio. Propunere care a sosit în ultimele ore şi care l-a convins pe jucător, care va purta în continuare biancoceleste ca singurul tricou italian din cariera sa.

La Lazio, Ştefan Radu a contribuit la câştigarea a trei trofee în Cupa Italiei (2009, 2013, 2019) şi tot atâtea în Supercupa Italiei (2009, 2017, 2019).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.