Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ştefan Radu este liber să plece de la Lazio

www.gsp.ro
Ștefan Radu națională

Ştefan Radu (32 de ani) este aproape de plecarea de la Lazio, club care l-a cumpărat de la Dinamo în 2008, pentru 4,5 milioane de euro. Chiar dacă mai are contract până în 2021, fundaşul român poate părăsi gruparea de pe Olimpico mai devreme, potrivit mediafax.

Citește și: Viorica Dăncilă îi dă replica lui Klaus Iohannis! Răspuns-fulger

Preşedintele lui Lazio, Claudiu Lotito, este gata să-l lase liber pe Radu în cazul în care acesta îşi va găsi o echipă la care să evolueze, anunţă jurnalistul Gianluca Di Marzio. În prezent, românul este cel mai vechi jucător din lotul celor de la Lazio. Radu a cucerit Cupa Italiei în acest sezon cu Lazio, după o finală cu Atalanta, câştigată de capitolini cu scorul de 2-0. De asemenea, acesta şi-a mai trecut în palmares două Cupe ale Italiei şi trei Supercupe cu gruparea biancocelestă.

Citește și: Ruptură între USR și PLUS? Dan Barna a ocolit răspunsul

Fundaşul este crescut la academia celor de la Dinamo, fiind promovat la prima echipă în sezonul 2004-2005. “Vreau să intru în primii 10 cei mai apreciaţi jucători care au îmbrăcat tricoul lui Lazio. Voi rămâne aici până la 41 de ani”, a spus Radu, în 2017, pentru Lazio Style Radio.

Citește și: Liviu Dragnea s-a retras în carapace! Informații din camera de la Rahova

Şapte goluri şi 18 pase decisive a bifat Ştefan Radu în cele 347 de partide jucate pentru Lazio Roma. În ultimele sezoane, fundaşul român a fost unul dintre căpitanii echipei. Ştefan Radu a evoluat ultima oară pentru echipa naţională a României în 2013, într-un meci cu Ungaria, din cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din Brazilia, scor 2-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.