Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stefano Pioli a demisionat de la Fiorentina

Twitter.com
coregrafie Fiorentina Astori

Stefano Pioli (53 de ani) a demisionat, marți, din funcția de antrenor al clubului italian Fiorentina. Decizia acestuia vine după opt meciuri consecutive ale echipei sale în care nu a înregistrat nicio victorie.

Antrenorul italian și-a explicat decizia de a demisiona printr-o scrisoare postată pe site-ul oficial al clubului: "Am garantat întotdeauna profesionalism, respect și angajament în tot ceea ce am făcut. Cu greu mă văd nevoit să demisionez, deoarece calitățile mele profesionale și umane au fost puse la îndoială", a declarat Pioli.

Stefano Pioli a fost instalat pe banca Fiorentinei în vara anului 2017 și l-a avut sub comanda sa, timp de șase luni, pe Ianis Hagi. Mijlocașul român nu a primit niciun minut din partea tehnicianului italian, iar în ianuarie 2018 s-a întors la echipa tatălui său, Viitorul.

În sezonul trecut, Fiorentina a încheiat sezonul din Serie A pe locul opt, iar în prezent se află pe a zecea poziție, având opt meciuri consecutive fără victorie, șapte în campionat și unul în Cupa Italiei, unde a remizat cu Atalanta, scor 3-3, în turul semifinalelor.

Asistentul lui Pioli, Giancomo Murelli a condus antrenamentul de marți al Fiorentinei, iar presa din Italia scrie că Eusebio Di Francesco, fostul antrenor de la AS Roma, este favorit să preia clubul viola.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.