Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Steffi Graf l-a convins pe Agassi să-l antreneze pe Djokovic

djokovici

Americanul Andre Agassi a dezvăluit că soția sa, fosta campioană germană Steffi Graf, a fost cea care l-a convins pe accepte să-l antreneze pe sârbul Novak Djokovic, după ce inițial refuzase propunerea actualului număr 2 mondial din tenisul masculin, informează AFP.

"I-am spus nu lui Novak la început, însă soția mea Steffi mi-a spus: 'Poate că ar trebui să te duci, totuși. Încearcă'. De fapt, ea dorea probabil să scape de mine!", a povestit Agassi într-un interviu acordat postului de televiziune France 3, potrivit Agerpres.

Citește și: ALERTĂ - Celebrul Valentin Rossi a fost internat DE URGENȚĂ în urma unui accident CUMPLIT

În vârstă de 47 ani, Andre Agassi îl va consilia pe Djokovic în cursul turneului de la Roland Garros, la care sârbul este deținătorul trofeului.

"Nu este ceva pe termen lung cu Novak. Singurul acord este pentru Roland Garros. Nu este cu adevărat o muncă pentru mine, deoarece îmi place să discut cu Novak. Voi rămâne unul sau două meciuri la Roland Garros. Apoi voi pleca în călătorie cu familia mea, deoarece am planificat acest lucru de mult timp. Însă dacă voi putea modifica unul sau două detalii, sunt convins că va putea ajunge foarte departe", a adăugat fostul tenisman american.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.