Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stejarii iau cu asalt Sala Radio

agenda.ge
rugby romania georgia

Rugby-ul și cultura își dau mâna încă o dată în cadrul unui eveniment inedit pentru scena românească. Aflați în pregătire la București pentru disputarea meciurilor din cadrul turneului November Tests, rugbyștii naționalei României vor da pentru câteva ore jocul cu balonul pe o serată muzicală de electro-swing, ce avea va avea loc joi, 10 noiembrie, la Sala Radio.

Alături de Stejari, vor asista și jucătorii echipelor Chile, Uruguay și Tonga, echipe prezente la București și care evoluează, în cadrul turneului internațional.

Concertul, inedit pentru scena muzicală autohtonă, va fi susținut de Big Band-ul Radio, dirijat de Simona Strungaru, invitata specială a serii fiind solista vocală Alice Francis din Germania, împreună cu trupa sa, formată din Martin Gruca, Chul-Min Yoo și Alexander Bisch.

Prezența la un astfel de eveniment cultural nu este o premieră pentru sportivii ce îmbracă tricoul cu frunza de stejar, în trecut aceștia asistând la spectacole de teatru de fiecare dată când se aflau în cantonament la București.

Stejarii sunt în plină campanie de pregătire a participării la Cupa Mondială de rugby din Franța ce va avea loc anul viitor. Aceștia au câștigat primul meci din seria partidelor incluse în turneul international November Tests, învingând, sâmbătă, pe Chile, cu 30-23. Luna de foc continuă pentru aceștia, când duminică, 13 noiembrie, de la ora 13:30, pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf, vor întâlni pe Uruguay.

Tot în această săptămână pe 12 noiembrie, ora  13:00, pe același stadion va avea loc meciul Tonga – Chile. Spectacolul rugbystic găzduit de Casa Rugby-ul se va încheia duminică, 19 noiembrie, într-o veritabilă desfășurare de forte, cu două partide în cuplaj, Tonga – Uruguay, de la ora 12:45 și meciul vedetă al zilei, România – Samoa, de la ora 16:45.

Cei care doresc să îi susțină pe Stejari din tribunele Stadionului Național de Rugby își pot achiziționa biletele online de pe www.bilete.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.