Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stelian Ion anunță 'reașezarea din temelii a sistemului penitenciar' și scoate posturi la concurs

Inquam Stelian Ion

Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, anunţă reaşezarea ”din temelii” a sistemului penitenciar şi organizarea de concursuri pentru ocuparea posturilor de conducere. 32 de posturi vor fi scoase la concurs în perioada următoare, potrivit News.ro.

”Reaşezăm din temelii sistemul penitenciar, inclusiv prin organizarea concursurilor pentru manageri. 32 de posturi de director penitenciar/penitenciar-spital şi centre de detenţie şi educative urmează să fie ocupate pe bază de concurs”, a scris, miercuri, pe Facebook, Stelian Ion.

Acesta precizează că ”aptitudinile manageriale, planificarea strategică şi cunoaşterea standardelor europene şi a jurisprudenţei CEDO în domeniu vor fi atent evaluate”.

”Pentru că şi sistemul penitenciar are nevoie de profesionişti în funcţii de conducere”, a mai scris ministrul.

Sindicatul Naţional al Ppliţiştilor de Penitenciare (SNPP) a anunţat, marţi, că Ministerul Justitiei demarează procedura de ocupare prin concurs a mai multor posturi de director de unitate.

”În 15 zile lucrătoare, respectiv până la data de 31.08.2021, vom avea listele complete cu cei care-şi vor exprima opţiunea de a concura pentru a ocupa un post vacant de director de unitate. Atenţia este cu atât mai mare cu cât funcţiile de director sunt cu implicaţie majoră asupra personalului din unităţile implicate” au transmis sindicaliştii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.