Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stelian Ion, atac la adresa lui Florin Cîțu: Se vede că justiția a fost principala miză a remanierii

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Stelian Ion

Fostul ministru al Justiției, Stelian Ion, susține că oprirea de către ministrul interimar al Justiției, Lucian Bode, a procedurilor de selecție a procurorilor arată faptul că aceasta a fost adevărata miză a remanierii sale. Stelian Ion îl acuză pe Florin Cîțu că nu are respect față de lege și folosește aceleași metode pe care le critica la cei de la PSD.

”Oprirea procedurii de selecție a procurorilor de rang înalt, ca prima măsura în interimatul la Ministerul Justiției, reprezintă dovada cea mai clară că aceasta a fost miza principală a remanierii.

Iar schimbarea de pe o zi pe alta a conducerii Direcției de avizare din cadrul MJ pentru a facilita obținerea avizului pentru PNDL 3, proiect care faciliteaza furtul din banii publici, și, probabil, a unor avize ulterioare, arată că Florin Citu nu are respect pentru lege și folosește aceleași metode abuzive pe care le foloseau odinioară cei pe care atâta i-a criticat public. Asta este realitatea tristă a acestor zile.

L.E. Sper că informațiile referitoare la schimbările de la conducerea Direcției de avizare nu se vor confirma nici azi, nici în perioada următoare.”, scrie Stelian Ion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.