Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stelian Ion: CSM nu are putere de inițiere legislativă dar pot face propuneri adecvate ce țin de sistem; Nu trebuie să ne gândim la persoana din fața noastră

Inquam Photos / Octav Ganea
CSM

Ministrul Justiției, Stelian Ion, apostrofat joi în plenul CSM de către unii dintre membrii, explică faptul că CSM nu are drept legislativ, dar că este deschis oricăror dezbateri cu aceștia dacă au propuneri adecvate sistemului de justiție.

„Cred că ideea exprimată în cadrul acestor discuții în care putem avea încredere sau nu în DNA nu face cinste mediului judiciar.

Garantul independenței Justiției este CSM. Poate că asemenea luări de poziție poate că ar putea reprezenta o inițiere. Ei nu au drept legislativ.

Pot veni cu propuneri și cred că pot veni cu propuneri care să nu disturbe. Nu trebuie să ne gândim la persoana pe care o avem în față ci la problemele din sistem și cum putem face ca să le găsim o rezolvare..

Semnalul negativ privind această Secție. Semnalul privind neîncrederea în DNA este unul negativ. Nu putem dezbate în termenii aceștia.”, a explicat ministrul Ion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.