Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stelian Ion: 'Deși nu e tont ca Dăncilă, nici ticălos ca Tăriceanu sau Dragnea, Teodorovici este unul dintre cele mai toxice personaje ale acestei guvernări'

stelian ion

Deputatul USR, Stelian Ion, l-a atacat sâmbătă pe ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, catalogândul drept unul dintre „cele mai toxice personaje ale acestei guvernări”. Acesta s-a referit la afirmaţiile lui Teodorovici, potrivit cărora se impun măsuri la nivel european pentru a stopa exodul creierelor, potrivit adevărul.ro.

Citește și: Liviu Dragnea îl torpilează pe Klaus Iohannis! Îl refuză pe șeful statului

„Deşi nu pare bezmetic ca Daea, nici tont ca Dăncilă, nici ticălos ca Tăriceanu sau Dragnea, nici cu profil de bişniţar ca Vâlcov, nici cu conduită de aparatcic ca Toader, nici mitocan ca Nicolae Şerban, Teodorovici este unul dintre cele mai toxice personaje ale acestei guvernări”, a scris Stelian Ion sâmbătă pe Twitter. Reacţia deputatului USR vine după ce ministrul Finanţelor a declarat că „în viitorul apropiat, prioritatea noastră ar trebui să fie găsirea unei soluţii comune la nivel european şi implementarea unui instrument care să ne ajute în rezolvarea problemei mobilităţii selective, care duce la un exod al creierelor şi împiedică creşterea potenţială”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.