Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stelian Ion DEZVĂLUIE momentul în care S-A RUPT de Florin Cîțu: 'Am văzut că nu îl interesează, că nu-și respectă cuvântul'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Stelian Ion

Stelian Ion a declarat miercuri seara la B1 TV că este absurd scandalul privind semnăturile pentru moțiunea de cenzură și că parlamentarii semnatari s-au dus personal să confirme:

„Aceste semnături au venit în original. Mai mult decât atât, s-au dus oamenii, s-au dus parlamentarii și au confirmat, erau la ușa Biroului Permanent. Nu există absolut niciun temei, niciun dubiu cu privire la această chestiune. Nu este decât o intoxicare, un artificiu, un joc meschin făcut din calcule de ccompetiție politică internă. Să îți folosești funcția de premier pentru a face jocuri de politică internă, pentru a da PNDL-uri, pentru a avea primarii la dispoziție, am văzut și episodul acela despre folosirea staff-ului din Guvern pentru campania internă, toate lucrurile astea se adună și arată imaginea unui personaj mic din punct de vedere politic care nu își înțelege rolul”, a declarat Stelian Ion.

Acesta a mai precizat că inițial a avut o relație bună cu premierul, dar s-a degradat ulterior.

„Într-o echipă după o neînțelegere nu e acela de a ieși în fața televiziunilor și să faci scandal, încerci să aplanezi. Nu era normal ca după fiecare neînțelegere să ieșim și să ne plângem. Lucrurile s-au acumulat. Personal am avut o relație bună cu premierul dar s-a degradat pentru că am văzut că nu îl interesează partea de justiție, am văzut că nu-și respectă cuvântul, ce spune azi, mâine se sucește. Nici nu e normal într-o echipă să ieși și să critici”, a mai spus Stelian Ion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.