Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stelian Ion îl 'urechează' pe Cătălin Predoiu pe tema desființării SIIJ: 'Veți înființa o nouă structură - aceeași Mărie cu altă pălărie'

Facebook
Stelian Ion

Stelian Ion, fost ministru al Justiției, i-a atras atenția miercuri, în Comisia juridică, lui Cătălin Predoiu că nu a vorbit despre SIIJ, deși în programul de guvernare și-a luat angajamentul de a o desființa anul viitor, înlocuind-o cu altă structură. „Aceeași Mărie cu altă pălărie”, a punctat Stelian Ion.

„Nu v-ați referit la SIIJ, dar se referă foarte clar la SIIJ programul de guvernare. Vă angajați să o desființați abia anul viitor, dar veți înființa o nouă structură - aceeași Mărie cu altă pălărie”, a spus Stelian Ion.

În replică, Predoiu a spus că SIIJ e „o chestiune esențială, un măr al discordiei”. „Și opinia publică e divizată pe acest subiect”, a adăugat viitorul ministru al Justiției.

„Tot acest dialog excesiv de pătimaș denotă și o desconsiderare a sistemului de justiție. Voi aborda acest subiect în dialog cu sistemul judiciar. Este și o oportunitate pentru ca magistratura s-și găsească un consens în rezolvarea acestei probleme. Soluția tehnică vine din discuții cu magistrații”, a declarat Predoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.