Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OBEDIENȚĂ ca la carte - Ministrul Justiției îi MULȚUMEȘTE însărcinatului cu afaceri al SUA care a dat ORDINE României privind reformarea justiției

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Stelian Ion

Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, a avut o nouă întâlnire cu David Muniz, însărcinatul cu afaceri al Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, discuţiile vizând reformele "iminente" de care România "are nevoie".

Citește și: VIDEO David Muniz, însărcinat cu afaceri al ambasadei SUA: Corupția din România, amenințare la siguranța națională. SIIJ TREBUIE desființată

"Îi mulţumesc domnului Muniz pentru că este neobosit în a lucra pentru întărirea cooperării dintre ţările noastre în domeniul Justiţiei. Am discutat despre problemele pe care Justiţia le întâmpină astăzi în România şi despre reformele iminente de care ţara noastră are nevoie", a declarat Stelian Ion, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Justiţiei transmis, joi, AGERPRES.

El a adăugat că SUA vor fi întotdeauna alături de România în procesul de întărire a statului de drept, a instituţiilor-cheie pentru ţara noastră, aşa cum sunt DNA şi DIICOT, şi de "definitivare" a reformelor asumate.

"În sens mai larg, suntem perfect aliniaţi ideii că evoluţia corupţiei este invers proporţională cu cea a dezvoltării economice", a afirmat ministrul Justiţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.