Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stelian Tănase, analiză de COȘMAR pentru PSD: CCR a cacarisit munca lor de doi ani și jumătate

stelian tanase

Analistul politic Stelian Tănase consideră că judecătorii Curții Constituționale au pus cruce muncii de doi ani și jumătate a coaliției PSD-ALDE, cei care au încercat modificarea Codului Penal și a Codului de Procedură Penală.

Citește și: FĂRĂ CUVINTE Înregistrarea AUDIO COMPLETĂ publicată de familia Alexandrei Măceșanu: Conversația cu operatorii de la 112

”CCR a cacarisit munca pesedeilor de doi ani jumate, de cînd sunt la putere. Din 2016 decembrie PSD-ul &ALDE s-au străduit să facă praf statul de drept prefăcindu-se că luptă cu un presupus stat paralel. Au modificat codurile în așa fel incit infractorii de la vîrful mafiei politico-financiare să fie scăpați. De ce să plătească cu pușcăria jefuitorii și delapidatorii? De ce să li confiște averile făcute prin jefuirea banului public? Chiar aș vrea să știu cum va cheltui imensa sa avere numitul Liviu Dragnea după ce va ieși de la Rahova? Nu văd judecător cu destul sînge in instalație să se atingă de ce a agonisit marele cîrmaci PSD. Brazilia cumva!? Pagubele făcute de Dragnea societății românești sunt imense. Cine va calcula asta?

După șapte amînări, văzind cum devine treaba, judecătorii CCR și-au zis că nu mai cazul să se joace de-a CCR-ul și au dat decizia corectă – articolele CP sunt neconstituționale. La loc comanda! Au tras de timp pină cînd au inceput să le zornăie scheletele din dulap. Și-au zis timorați că nu e deloc bine să facă pipi contra curentului că-și udă frumusețe de robe. De ce să CCR judecatorimearga pe mîna PSD-ului cind – după catastrofa din 26 mai – se anunță alta în noiembrie. Dacă te iei după dracul, nene, o pățești urît.

În esență, slăbiciunea statului, vezi Caracal săptămîna trecută – se datorește așa-zisei încercări de reformă a justiției intreprinsă de „banda Dragnea, Nicolicea, Iordache, Tudorel Toader, Șerban Nicolae”. Ce s-a petrecut la Caracal acolo este si rodul strădaniilor lor iresponsabile. Sabotarea instituțiilor statului, mai ales ale acelora care ar trebui să mențină ordinea – este consecința actiunii lor concertate. Cum vor plăti? În niciun fel.

România a fost foarte aproape să devină o republica mafiotă, ca Venezuela sau una din sudul ex-URSS. La 26 mai lumea românească a zis un NU categoric. Încep să se vadă consecințele. Una dintre ele – CCR a dat-o la întors. Dar mai e mult pînă departe. Un ex – demiterea/demisiile atîtor capi ai Poliției este doar un timid inceput al adevăratelor schimbări pe care le așteptăm. Să nu ni se arunce cu praf în ochi că nu îi închidem! Clar domnilor? Vedeți că vă cad stelele de pe umeri. La loc comanda!”, scrie Stelian Tănase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.