Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stelian Tănase analizează la sânge discursul lui Dragnea: mesajul SECRET transmis de liderul PSD

Stelian-Tanase

Analistul politic Stelian Tănase susține că Liviu Dragnea a ținut un discurs de o oră, dar singurul mesaj pe care a dorit să îl transmită este faptul că își dorește să candideze la prezidențiale și a pozat în singurul adversar redutabil pentru Klaus Iohannis.

Vezi și: SURSE - Liviu Dragnea și liderii PSD au DECIS: când se va da amnistia și grațierea

”Dragnea a vorbit ieri ca la un congres PCR, l-a imitat pe Ceaușescu, idolul lui secret. Nu că a vorbit mult ( un ceas jumătate totuși ), dar a atacat toate subiectele. Opere complete. Pe scurt, si-a lansat campania prezidențială. Si-a aranjat ploile cu Justitia, ajunsă la cheremul lui. Il judeca atunci cind vrea el, cu judecatorii alesi de el, și va primi sentinta pe care o vrea el -achitare. Va fi candidatul PSD pentru Cotroceni, visul lui. Tot ce a vorbit aseară a fost formulat în opozitie cu ce insemna candidatul advers – Klaus Iohannis.

Dragnea s-a configurat ca anti-occidental, rasist, intolerant, anti UE, xenobofob, anti-corporatii internationale, anticapitalist. Pe scurt populist, cu reflexe fascist-bolsevice, antidemocratice puternice. Nu cred ca trebuie trimis la control la un spital psihiatric, cum au scris unii. Stie ce face, e under-control, se supravegheaza atent. Minte de stinge, se joacă de-a cuvintele și de-a maniularea. Utilizeaza frecvent fake news si se bazeaza – mai ales – pe teoria conspirației. Pare să nu mai aibă proprietatea termenilor. Etc. Aseară Dragnea s-a ambitionat să intre in familia de lideri tip Putin & Erodgan.

Dragnea e un amestec – ca atitudine aseară- între fuhrer și tovarasul secretar general. A pus pe hirtie in ultimul discurs toate temele electorale de care are nevoie la anul să cistige. Toată campania din toamna 2019 se va derula în jurul a ce a spus ieri Dragnea la PSD. Lumea se va certa de exemplu pe etnia lui Klaus Iohannis – care e neamț, nu-i așa, nu român de-ai noștri! De asemenea pe religia lui – care nu ortodox! Pe răceala lui nemțească. Pe nevasta care are probleme cu justiția.

Astfel, nu vom discuta nimic despre corupție, nici despre atacul PSD asupra Justitiei și legile date cu dedicație. Nici despre statul de drept călcat in picioare. Nici despre neonorarea promisiunilor făcute de Dragnea în 2016. Nici despre faptul că trăim o tragedie naționala cu cei 4,5 milioane de romani care s-au refugiat in Occident. Nici despre autostrazi si cai ferate. Nici despre bolile pe care le iei in spitale, nici despre spitalele promise de PSD dar neconstruite. Nici despre fondurile UE. Nici despre lipsa de perfomanță a guvernelor PSD din 2016 incoace. Nici despre izolarea țării in Europa. Nici despre sărăcie și înapoiere. Etc. Dragnea&PSD au tot interesul să impinga dezbaterea pe temele care îi convin.

Am vazut aseara un Dragnea dezlănțuit, infricosator, sarcastic, zeflemist și cinic. Dispus să facă orice pentru a-si salva pielea. Se pare ca va reuși, de unde veselia afișată în fața unui public 100% pesedist. Dragnea este „omul periculos” al acestor vremuri. Cit rău a făcut României nu a mai facut nimeni în acest secol. O rațiune suficientă pentru a fi ales președinte de românii noștri. După aceea se va declara președinte pe viata și va suspenda Constituția. Are multe ranchiune și polițe de plătit. E frustrat, vrea răzbunare. Se viseaza dictatorul României. Are toate datele – extracție educație, caracter, mentalitate. Pentru el oricîtă putere ar avea, este prea puțină.”, scrie Stelian Tănase, pe blogul personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.