Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stelian Tănase anunță planul B al PSD: 'Dragnea se pregătește de marea lovitură a vieții lui'

fox30jax.com
Liviu Dragnea

Scriitorul Stelian Tănase susține că la o săptămână după eșecul de la referendumul de modificare a Constituției are loc un „atac concentrat asupra justiției”, iar Partidul Social Democrat este foarte activ în această direcție, totul pentru a-l „rezolva” pe Liviu Dragnea de „fantasme și necazuri”.

„O săptămână după grandiosul eșec al referendumului. În acest interval au fost culeși morții de pe câmpul de bătălie. Scheletele au fost ascunse în dulap. Așa de pildă Dragnea zice că nu este cazul să se discute la CEx eșecul întrucât PSD nu și l-a asumat. Zău!? E ca-n bancurile cu Bulă sau cu radio Erevan. Dragnea e-n stare să spună că nu a avut loc nici un referendum, a fost doar un concurs «Cine știe câștigă». Că oamenii s-au dus la urne ca să se antreneze pentru pelerinajul la moaștele sfintei Parascheva din weekend de după.

Citește și: Zi crucială pentru DNA! Tudorel Toader, așteptat să facă marele anunț după avizul CSM - Ce decizie va lua în privința Adinei Florea

Ca și în cazul represaliilor jandarmerești de la 10 august, a urmat scenariul B – o operațiune amplă de ștergere a urmelor, de mușamalizare a poveștii, dacă vreți. Referendumul a fost șters dintre subiectelele din mass-media cumpărate de PSD. De la televiziunile acestea colorate în roșu, înțeleg că în acel weekend 6-7 octombrie, poporul român a fost prin târguri, prin piețe, au ieșit cu toții la iarbă verde să mănânce pastramă și să bea must. Nici vorbă de referendum! E un fakenews o invenție a lui Soroș și a statului paralel. Nu am văzut nicio dezbatere despre eșecul lui Dragnea&BOR pe acolo.

Destui s-au grăbit să rescrie istoria. Ideea e că lumea trebuie să uite cât mai repede că a existat un referendum la care s-au prezentat puțin peste 20% din electorat. Au apărut în schimb idei năstrușnice, (de supărare, firește), – ar trebui desființat pragul de 30% . Tot PSD a desființat și pragul de 50%. Poate desființează Dracului referendumurile cu totul!!! Alții au propus vot obligatoriu. E de bine, după cum se vede, PSD&Dragnea 1/ caută țapi ispășitori. Evident poporul nostru cel prost este vinovatul. El nu a înțeles mărețele idealuri blablabla 2/ s-a trecut rapid la un atac concentrat asupra justiției. Chiar dacă a fost un eșec, agenda lui Dragnea – care vrea neapărat să scape de pușcărie, să ramână cu averea furată și să facă și o mare carieră – trebuie realizată”, susține Stelian Tănase pe blogul său personal.

Citește și: Ședință de urgență la Palatul Victoria pentru legile justiției! Premierul dă o OUG, după care va pleca din țară

Tănase mai spune că în acest fel Guvernul s-ar pregăti să-i rezolve lui Liviu Dragnea „fantasemele și necazurile”, adică amnistia și grațierea: „Toată săptămâna am văzut un PSD fff activ în această direcție. Iar se vorbește insistent despre ordonanța pentru grațiere și amnistie. Guvernul se întruneste azi luni, 15 oct. în sedința de urgență pentru a-l rezolva în fine pe Dragnea de fantasme și necazuri. Apoi d-na VV Dăncilă se refugiază în străinătate că are naturelul simțitor. Să n-o dea iar pe plâns și leșinuri. Va fi extrasă din palatul Victoria și ca să nu dea ochii cu presa și să debiteze alte prostii. Dragnea se pregătește de marea lovitură a vieții lui și i-a oferit prudent o călătorie exotică – să aiba și ea impresia că ar fi prim-ministru, măcar pentru câteva zile cât lipsește de la București. Aferim!”, a conchis scriitorul Stelian Tănase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.