Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stelian Tănase: ”Ce părere are Liviu Dragnea despre faptul că generalul dă semne de viață!?”

gabriel oprea

Stelian Tănase îl face praf pe generalul Gabriel Oprea într-un editorial publicat pe propriul blog. Stelian Tănase scoate la iveală detalii uluitoare despre șeful UNPR.

"Generalul Gabriel Oprea a dispărut și mă întrebam pe unde o fi. Nu mai e curtat de jurnaliști care se proclamă singuri „celebri” și nici de politicieni de top. Unii zic chiar că ar fi un cadavru politic. Vedem asta la anul în noiembrie.

Citește și: Petre Roman, implicat într-un accident rutier

După tragedia de la Club Colectiv, Victor Ponta a prezentat demisia guvernului. Episodul încă nu a fost bine digerat la PSD. Aici sunt multe nostalgii și regrete. Iată ce a spus Liviu Dragnea la PROTV duminică dimineață „Guvernul Ponta ar fi fost și astăzi la Palatul Victoria dacă Gabriel Oprea și-ar fi dat demisia, după drama din Colectiv!”. Fals. Dacă Ponta nu demisiona atunci, protestatarii ar fi fost și azi, 1 decembrie, în stradă.

M-am gindit că generalul s-a retras pe un teatru de operații să își arate măiestria militară, să vadă invidioșii că stelele de pe umeri lui, 4 la număr, sunt cîștigate pe bune. Am presupus apoi că s-a amorezat și a fugit cu o artistă pe Coasta de azur. Sau că a fugit în codrul verde ca tot românul la vremuri de bejenie. Am crezut ca s-a refugiat într-o bibliotecă să scrie o teză de doctorat ca să arate contestatarilor lui că știe carte.

Citește și: Gabriel Oprea a 'fugit' în Dubai de 1 Decembrie

Oricum e clar că nu mai sună la TVR să-l amenințe pe director și să-i ceară să cenzureze știrile proaste care îl privesc. Și nici nu-i mai sare în ajutor jumătate din mass-media. Din nefericire pentru general, presa – oportunistă cum o știm – i-a întors spatele. Îi recomand să nu plîngă. Și premierul Ponta a pățit la fel. Cei mai fideli progagandiști ai lui deja l-au uitat. E clar de asemenea că generalul nu mai merge cu coloana oficială. Nu mai este curtat de pesediști și liberali deopotrivă. Rolul lui pare încheiat.

Ei bine, aflați că generalul a reapărut! E după ușă. Am citit ieri un comunicat UNPR lung și grețos. Se referă bineînțeles la demisia lui Ponta și la acuzațiile lui Dragnea. ” Decizia ca Victor Ponta să își depună mandatul a fost luata impreună de fostul premier și de domnul Gabriel Oprea, în cadrul consultărilor purtate de cei doi, în seara zilei de 3 noiembrie. Acest lucru a fost recunoscut public de Victor Ponta. În ceea ce il priveste pe Gabriel Oprea, președintele UNPR nu ar fi avut niciun motiv intemeiat să demisioneze din funcțiile de vicepremier pentru securitate natională și ministru al Afacerilor Interne pe care le ocupa la momentul producerii tragediei din clubul Colectiv. Demisia lui Gabriel Oprea ar fi fost complet nejustificată și ar fi presupus asumarea unei vinovății inexistente, fapt dovedit de evoluția ulterioara a evenimentelor. Gabriel Oprea și-a indeplinit cu profesionalism mandatul atât în fruntea MAI cât și ca vicepremier pe probleme de siguranță naționala, aducându-și aportul la eficientizarea activității instituțiilor aflate în subordine și la consolidarea nivelului de încredere al populației în aceste structuri”., spune Tănase.

Citește și: ALERTĂ cu bombă în capitala Bulgariei

Jurnalistul nu se oprește aici. "Limbă de lemn. Două vorbe trei minciuni. Comunicatul este mai comic decît un scheci cu Toma Caragiu. Protestatarii i-au cerut demisia și el s-a făcut că nu aude. De ce să demisioneze !? Chiar! Nu el a dat foc la Club Colectiv. Rămîne întrebarea de ce atunci a demisionat Ponta că nici el nu a făcut-o. Atîta logică are generalul. Să înțeleg că Victor Ponta s-a sacrificat pentru a scăpa țara de general!? Ce părere are Liviu Dragnea despre faptul că generalul dă semne de viață!?", a încheiat Stelian Tănase.

Citește și: PNL cere MĂSURI RADICALE după atentatul cu bombă dejucat de SRI și DIICOT

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.