Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stelian Tănase, dezvăluiri incendiare despre Victor Ponta şi Liviu Dragnea: 'Sunt la cuţite'

ponta dragnea

Jurnalistul Stelian Tănase ies cu noi dezvăluiri incendiare din interiorul PSD. Chiar dacă au câştigat alegerile, se pare că sunt mari probleme între Victor Ponta şi Liviu Dragnea.

"Ponta şi Dragnea sunt la cuţite. E clar că Ponta și Dragnea au ceva de impărțit. Ponta iși vrea jucăriile înapoi. Lumea pesedistă mai ales se întreabă de ce se ceartă. Păi e simplu. Nu faci politică pentru a te hîrjoni în iarbă. Ce-i desparte pe cei doi este că vor amindoi același lucru. Să se așeze pe același fotoliu, rîvnesc la aceleași măriri. Vor putere, influență, cariere, succes. Cele mai tari droguri în politică și nu numai. Mă intreb dacă nu asistăm cumva în ultimele zile – cind pare ca s-a cam incins tărița – la o comedie. Am asistat in timp la comedia fraternității intre cei doi lideri PSD și acum la cea a dezbinării și conflictului. Ponta și Dragnea par acum la cuțite. Telenovela lor e de lungă durată. In numeroase episoade i-am văzut certîndu-se, aruncindu-și remarci acide și vorbe in doi peri, amenințindu-se. I-am văzut și lăudindu-se unul pe altul, făcindu-și jurăminte de amor și promisiuni de loialitate eternă. ", a tunat Stelian Tănase într-un editorial extrem de dur pe propriul blog.

Citeşte şi: Adrian Năstase răbufnește: Dezvăluiri despre un fost ministru al lui Traian Băsescu

Dar asta nu e tot. Jurnalistul îi acuză pe cei doi că au încercat să manipuleze partidul, dar şi opinia publică. "Comedia dintre ei a funcționat bine. Pină cind Ponta a bătut in retragere și s-a văzut că nu e un lider solid, de lunga durată. E momentul cind Dragnea s-a hotărit să joace cartea lui și să devină succesorul lui Ponta. Pas cu pas Dragnea s-a infipt in acest rol. Ponta a părăsit partidul anunțind decizia sa prin facebook. Apoi a lăsat si guvernul de data asta la televizor. Dar explicația dihoniei nu vine de aic, a fost doar ocazia pentru Dragnea obligat să se decidă dacă merge pe mina lui Ponta si se prăbușește odată cu el sau joacă de unul singur. Povestea are o o istorie. dragnea 1Cei doi au ajuns in PSD pe filiere diferite. Unul a venit din gradinița lui Năstase (odată cu Corlățean, Șova etc.). si a fost văzut de la inceput ca un viitor lider al PSD; urmaș al lui Năstese. Celălalt a venit dupa ce s-a retras din PD. Nu e un pesedist pur singe. A fost privit cu neincredere. A urcat ierarhia pas cu pas. Dragnea nu vine din elita partidului ca Ponta, ci de la talpa lui. Impreună l-au dat jos pe Geoană, oferind un show mahalagesco -bolșevic clasa intii. Ponta s-a inscăunat ca șef suprem sprijinit ferm de Dragnea. Cei au cei dominat PSD -ul in toti acești ani. In 2012 Ponta ajunge prim-ministru pe umerii USL. Dragnea e vicepremier, omul care ține partidul cu fonduri. Apoi amindoi pun la cale dezmembrarea USL -unul aducind ca zestre aportul baronilor locali, celălalt sprijinul elitei PSD.", crede jurnalistul.

Citeşte şi: CUTREMUR în sport: Meciuri din Liga I, ale lui Hagi, dar şi de tenis, suspectate de blaturi

Dar de când au început problemele între Liviu Dragnea şi Victor Ponta? O spune chiar Stelian Tănase. "poi barca se incepe să ia apă. Infringerea suferită de Ponta in 14 nov 2014 a fost ziua zed in noile relații dintre Ponta și Dragnea. Dragnea s-a străduit tenace, șiret, sa ii facă vint lui Ponta. Dragnea e convins că PSD – deși transfug de la PD – că este partidul lui. Ponta a încercat să reziste, fără succes. In lupta asta corp la corp el are dezavantajul că a facut o carieră în conditii de laborator, privilegiat. fost săltat la virf de Năstase și a plutit aici ani de zile fără să se murdărească prin filiale, la munca de jos. Aici e punctul forte al lui Dragnea. Cunoaște partidul, spre dedosebire de Ponta care a fost copilul răsfatat al partidului, dar nu mai e azi liderul lui.", a încheiat Tănase.

Citeşte şi: Restituirea eșalonată a taxei auto e neconformă: Ce urmează pentru șoferi

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.