Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stelian Tănase, epistolă spumoasă pentru Dan Şova: 'Prea sunteți hărțuit, lovit, calomniat'

Stelian Tanase

Scriitorul Stelian Tănase, într-o formă de zile mari, îi adresează o scrisoare deschisă fostului ministru Dan Şova, pe care DNA îl vrea arestat într-un nou dosar. Textul scrisorii este o înşiruire de ironii spumoase, fostul şef al TVR taxându-l fără milă pe Şova, într-un stil plin de umor.

"Stimate dle Șova, vă scriu pentru a vă exprima compasiunea mea. Observ că sunteți persecutat. Pe on line și în mass- media, pretutindeni în țara asta, sunteți terfelit, miștocărit, jignit, dvs ditamai exministru! Dvs, prieten la cataramă cu Victor Ponta încă din studenție. Dvs care ați servit patria cu devotament și onoare. Dvs care ați aparținut pină mai ieri cercului restrîns al puterii, un inițiat în secretele zeilor Ponta, Dragnea, Ghiță, Ilie Sârbu. Ce nedreptate vi se face! De ce!? mă întreb. Sunteți atacat de niște pițifelnici. Nu mai există pic de respect în țara asta și uite am ajuns. Sunteți deranjat de la micul dejun, din lecturi și adus cu mandat la DNA, chiar amenințat cu arestarea. Prea sunteți hărțuit, lovit, calomniat. Sunteti deja un subiect de bancuri politico-porcoase.(nu politicoase)

Așa nu se mai poate, vă înțeleg nervozitatea cu care ați pus la punct jurnalistele alea drăguțe care v-au ieșit ieri înainte. Ați spus ca un mare lider social-democrat ce sunteți – Nu răspund. Nu mai sunt persoană publică!!…Just. Parcă, ce, un senator e o persoană publică!?…E un privat care are un SRL. Un mascalțone care se sacrifică pentru binele celorlalți. Un fraier care-și pierde vremea prin ședințe. Un guguștiuc care muncește de pomană de dimineață pînă seara. Numai dvs – atît de bine informat – știți asta. Ce se întîmplă pe online și pe televiziuni in primetime este un jihad îndreptat împotriva dvs. Cel mai tare vă înjură cei care vă pupau in cur odată. Ce au cu dvs dle Șova !?

DNA a pus ochii pe dvs și vrea să se răzbune. Tocmai pe un nevinovat a găsit! E a treia oară cînd va aduce în fața Senatului cu propunerea de arestare. Trebuie să vă plîngeți la CEDO. La București nu aveți nicio șansă. Ăștia sunt dan sova 1hotărîți să vă distrugă cariera și să vă trimită cu duba și mascații, în cătușe, după gratii la Jilava. E un complot pus la cale de dușmani. Și cei din politică, dreapta aia nesuferită, dar și din lumea avocaților, măcinată de rivalități. Vă spun eu, dle Șova, sunt geloși pentru că sunteți tînăr, deștept, cult și faceți prea mulți bani. Va invidiază pentru că sunteți cineva, că aveți influență, că Ponta (alt nedreptățit de DNA ) vă răspunde încă la telefon. Nu pot să doarmă pentru că apăreți la televizor unde străluciți. Vă pizmuiesc pentru că aveți tupeul să vă duceți relaxat la DNA în trening și adidași.

Ce se întîmplă cu dvs este e o mizerie. DNA-ul v-a înhățat pentru numai 100.000 de euro și ăia in rate de 5000 ca să nu vă alegeți cu nimic!? Este un abuz. Dvs sunteți un om curat dintr-o Românie curată. Acum șpăgile – adevăratele spăgi, dle Sova, stimați parlamentari, miniștri, excelențele voastre – sunt numai de la un milion de euro în sus. Pînă la această sumă nu se pune, e mărunțiș. De la un milion și un euro șpagă, da, începe corupția și trebuie să intervină DNA. Dle Șova, vă rog să propuneți Parlamentului ca toți demnitarii implicați pînă la suma de un milion euro să fie lăsați in pace. În acest fel s-ar degreva procurorii și judecătorii de mii de dosare. Să se admită foloase necuvenite pînă la 999.999 euro/o tranșă. Veți deveni dintr-un paria, un politician extrem de popular. Senatori vor vota in favoarea dvs pe 2 decembrie cînd aveți marea încercare.

Aceasta este modesta mea propunere, dle Șova. Sper că am sprijinul dvs.", scrie Stelian Tănase pe blog.

Preluare de pe stelian-tanase.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.